Het Klooster is sinds 2019 geen eigendom meer van de gemeente Waalre. Het gemeenschapshuis werd voor 1,2 miljoen euro verkocht aan een groep investeerders.
Volledig scherm
Het Klooster is sinds 2019 geen eigendom meer van de gemeente Waalre. Het gemeenschapshuis werd voor 1,2 miljoen euro verkocht aan een groep investeerders. © Jean Pierre Reijnen

Raad Waalre vraagt zich af: hoe nu verder met het Klooster?

WAALRE - Over één ding is de gemeenteraad van Waalre het eens: er moet actie worden ondernomen in het Klooster. De manier waarop moet worden ingegrepen bij het gemeenschapshuis in Waalre-Dorp zorgt echter voor de nodige onenigheid. Zoveel werd duidelijk tijdens de raadsvergadering over de begroting.

 1. Studenten nemen 70 plussers uit Waalre mee in de cloud

  Studenten nemen 70 plussers uit Waalre mee in de cloud

  WAALRE - Negenennegentig Waalrese senioren hebben zich aangemeld om de komende drie maanden verder te worden ingewijd in de digitale wereld. Nog eens 119 andere 70 plussers starten daar na de zomervakantie mee. Eerstejaars studenten van het Summa College Zorg & Welzijn bieden vanaf deze week de helpende hand. Andersom helpen de senioren de studenten bij het opdoen van de voor hen onmisbare ervaring, want het MBO gedijt bij de praktijk.
 1. Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelleven: ‘Hij leed aan seksverslaving’
  Play

  Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelle­ven: ‘Hij leed aan seksversla­ving’

 2. 'Meer dan de helft van onze 350 soorten wilde bijen is bedreigd'
  Play

  'Meer dan de helft van onze 350 soorten wilde bijen is bedreigd'