Volledig scherm
PREMIUM
Leden van de BIZ en een standhouder gaan rond met koffie en donuts: Wouter Griep, Marisca van Brussel, Menno Bertram en Jacqueline Scheffers. © Karin van Berkel

Samenwerking voor levendiger Den Hof in Aalst

AALST - Winkelcentrum Den Hof in Aalst moet aantrekkelijker worden. Daarvoor zoekt Stichting BIZ Den Hof de samenwerking.

De Bloemerie en Fresco verplaatsten zaterdag, voor één dag, hun handel van de rand van het centrum naar het hart van Den Hof. De medewerkers van Café Daan waren in charge op een tijdelijk horecaplein en daar hield ook Lichtstad Revue een sneakpreview van haar nieuwste theatershow. Te midden van veel volk, keramiek, zelfgebreide vesten en hapjes, zag de penningmeester van Stichting BIZ Den Hof, Menno Bertram, dat het allemaal gladjes verliep.

  1. Gemeente opent balie in Medisch Centrum Aalst: ‘Binnenlopen is laagdrempeliger dan mailen of bellen’

    Gemeente opent balie in Medisch Centrum Aalst: ‘Binnenlo­pen is laagdrempe­li­ger dan mailen of bellen’

    WAALRE - Inwoners van de gemeente Waalre met vragen over bijvoorbeeld thuishulp, jeugdhulp, schuldhulp of mantelzorg kunnen sinds kort terecht in het Medisch Centrum Aalst. Omdat zorgconsulenten nu in dezelfde ruimte zitten als onder meer de huisarts en GGD moet het makkelijker worden om bij de gemeente aan te kloppen voor hulp. Want, zo zegt de gemeente: binnenlopen is laagdrempeliger dan bellen of mailen.