Arno Uijlenhoet, wethouder van Waalre.
Volledig scherm
Arno Uijlenhoet, wethouder van Waalre. © Jean Pierre Reijnen

Wethouder Waalre over dorpspolitiek: 'wantrouwen ligt om de hoek’

WAALRE - Arno Uijlenhoet, de Waalrese wethouder die vorige week onwel werd in de raadzaal, zegt dat hij zijn gezondheid beter in acht moet nemen. Over de oorzaak van zijn inzinking wijst hij onder meer naar de spanningen en wantrouwen in de Waalrese dorpspolitiek.

 1. Herbruikbare bekers en extra inzet op verkeersveiligheid: dit kan je verwachten van Rampage Open Air 2023

  Herbruikba­re bekers en extra inzet op verkeers­vei­lig­heid: dit kan je verwachten van Rampage Open Air 2023

  Van 29 juni tot en met 2 juli strijkt het grootste drum-’n-bass en dubstepfestival Rampage Open Air weer neer in het Lommelse Kristalpark. Met zes podia, meer dan 300 acts en een ruimer terrein belooft ook deze editie weer eentje van formaat te worden. Dit jaar wordt er echter ook gebruikgemaakt van herbruikbare bekers en extra ingezet op verkeersveiligheid: “Ons gezamenlijke doel is om het bewustzijn rond verantwoord drinken te verhogen en verantwoord rijden te stimuleren onder festivalgangers.”
  Lommel
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  12

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.