Campingbaas Frank van de Ven en zijn zoon Reinier bij een aantal van de nieuwe chalets op camping De Dommelvallei in Borkel en Schaft.
Volledig scherm
Campingbaas Frank van de Ven en zijn zoon Reinier bij een aantal van de nieuwe chalets op camping De Dommelvallei in Borkel en Schaft. © archieffoto DCI Media

Zorgen in buurt om uitbreidingsplan Dommelvallei in Borkel en Schaft

VALKENSWAARD - Omwonenden van De Dommelvallei in Borkel en Schaft maken zich zorgen om de uitbreidingsplannen die de camping heeft. De bewoners vinden dat met de uitbreiding de leefbaarheid in de buurt onder druk komt te staan.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 2. Gemeenteraad Waalre: ‘Huiskamerfunctie moet écht terugkeren in Het Klooster’

  Gemeente­raad Waalre: ‘Huiskamer­func­tie moet écht terugkeren in Het Klooster’

  WAALRE - De gemeenteraad in Waalre heeft schoon genoeg van de problemen rondom Het Klooster. Het gemeenschapshuis werd vorig jaar door een groep investeerders gekocht van de gemeente, om er ruim twintig zorgappartementen te bouwen. Ook wordt nog steeds onderdak geboden aan de hurende verenigingen, maar van de traditionele huiskamer functie van Het Klooster is volgens de raad nog steeds weinig sprake.
 1. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend

 2. Weer publiek in Ziggo Dome bij testevenenementen: 'Gemist is klein uitgedrukt'
  Play

  Weer publiek in Ziggo Dome bij testevene­ne­men­ten: 'Gemist is klein uitgedrukt'