1. Glory kondigt veiligheidsmaatregelen aan na rellen door ‘goed georganiseerde Poolse hooligans’
  PREMIUM

  Glory kondigt veilig­heids­maat­re­ge­len aan na rellen door ‘goed georgani­seer­de Poolse hooligans’

  Na een vooralsnog dramatisch jaar wil kickboksorganisatie Glory zich herpakken met twee nieuwe evenementen én een scherpere organisatie rondom ‘fight nights’. Met aangescherpte veiligheidsmaatregelen hoopt Glory-ceo Scott Rudmann dat zijn organisatie weer gestaag de weg omhoog kan inzetten, na de rellen bij Glory 80 die door de organisatie worden toegeschreven aan Poolse hooligans.
 1. Tyson Fury gaat na meedogenloze knock-out op uitzinnig Wembley ongeslagen met bokspensioen
  Whyte verslagen

  Tyson Fury gaat na meedogenlo­ze knock-out op uitzinnig Wembley ongeslagen met bokspensi­oen

  Tyson Fury heeft op de heilige grond van Wembley zijn wereldtitel bij de zwaargewichten verdedigd. De even populaire als knotsgekke kampioen bond ook Dillian Whyte aan zijn zegekar en gaat - als we The Gypsy King zelf moeten geloven - ongeslagen met bokspensioen. In de zesde ronde was het voorbij na een meedogenloze uppercut. ,,En nu is het klaar", zei Fury. ,,Dat heb ik mijn vrouw beloofd.”
 1. Controversiële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststukje: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’
  PREMIUM

  Controver­siële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststuk­je: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’

  Tyson Fury (33) verdedigt zaterdag zijn WBC-zwaargewicht titel tegen Dillian Whyte, Maar dat hij vandaag de ongenaakbare koning van de zwaargewichten is, is een klein wonder. Na zijn eerste wereldtitel belandde de Brit in een zware depressie en dacht aan zelfmoord door zich te pletter te rijden met zijn Ferrari. Hij herpakte zich, maar blijft wel op zoek naar geluk. ,,Al het geld in de wereld, roem en glorie, betekent niets als je niet gelukkig bent.”