Badr Hari.
Volledig scherm
PREMIUM
Badr Hari. © Pro Shots / Mischa Keemink

Badr Hari is plots ontzettend kwetsbaar: moet hij de eer aan zichzelf houden?

De periode van droogte blijft maar aanhouden voor Badr Hari (36). Tijd voor zijn pensioen, roepen velen. Maar daarmee zou, met zijn populariteit en manier van vechten, een sieraad verloren gaan voor Glory. Zijn trainer Said El Badaoui zet de deur alvast wagenwijd open voor een vervolg van Hari's loopbaan.

 1. Rico Verhoeven treft gemotiveerde Hesdy Gerges: ‘Als ik win, is er niks hogers meer te halen’
  Docu-serie

  Rico Verhoeven treft gemotiveer­de Hesdy Gerges: ‘Als ik win, is er niks hogers meer te halen’

  Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staan op 29 oktober tegenover elkaar tijdens het evenement Hit It in Rotterdam. Voorafgaand aan de sport- en entertainmentshow in Ahoy, die door meervoudig wereldkampioen Verhoeven zelf wordt georganiseerd, praten beide kickboksers in een documentaire voor AD Play openhartig over hun carrière en over het aanstaande gevecht. Bekijk de afleveringen hier.
 1. Vechterspensioen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’
  Glory 78 in Ahoy

  Vechters­pen­si­oen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’

  Ook tegen de relatief onbekende Arkadiusz Wrzosek uit Polen is het Badr Hari niet gelukt om te winnen in de zwaargewichtdivisie van Glory. Ondanks een groot overwicht in het grootste gedeelte van het gevecht was één moment genoeg voor de Pool. Met een headkick kreeg hij Hari neer. Dat roept zonder meer vragen op over de toekomst van de 36-jarige Hari, die al jaren droog staat bij Glory.