Badr Hari zorgt voor opschudding bij staredown

VideoBadr Hari maakt opnieuw de tongen los in aanloop naar een Glory-evenement. De 36-jarige Amsterdammer deelde vandaag uit het niets een stevige duw uit aan zijn Poolse tegenstander Arkadiusz Wrzosek na de staredown. Daarna verliet hij snel het hotel, waar de persconferentie werd gehouden, zonder zijn rondje interviews te geven.

75 reacties

 • Rob van Genderen

  1 maand geleden
  Een staredown is altijd mooi om te zien. Kleine duwtjes en opstootjes horen hier zeker bij, maar zoals die kneus hem duwde slaat nergens op en helemaal niet tegen één van je grootste fans. Badr had al niet zo'n hoge score, maar blijkbaar zijn bij de laatste paar gevechten een aantal kritisch hersendelen geraakt. Hij moet gewoon stoppen voordat hij verder beschadigd
 • Ingrid Baum

  1 maand geleden
  Ik ben absoluut geen fan van Badr vanwege zijn vaak asociale gedrag. Maar ik moet toegeven dat hij fantastisch bezig was en de strijd eigenlijk al gewonnen had. Hij was souverein tot die perfect geplaatste kick. Misschien toch overwegen om het hierbij te laten nu hij nog alle eer krijgt voor zijn prestatie?
 • P.M. Butter

  1 maand geleden
  Wat een mannetje, die Badr, uit alles blijkt z'n onmacht zich klasse te kunnen gedragen.
 • Anja Mulder

  1 maand geleden
  Bij de staredown snap ik het nog wel beetje haantjes gedrag en stoer doen en spanning opbouwen maar die duw was gewoon niet nodig hou de eer aan jezelf en ja dan vind ik de knock out eigenlijk wel een beetje karma.. goede vechter maar ja altijd geblesseerd de ring uit.. het is tijd de handoek in de ring te gooien en lekker gaan renteneren
 • Annet Chambone - van Andel

  1 maand geleden
  Uit het niets zoiets doen is natuurlijk wel respectloos en hoort absoluut niet bij de staredown. Als je dat niet snapt ben je echt kansloos en hoogstwaarschijnlijk niet heel intelligent. Hiermee kun je namelijk iemand blesseren. Uiteraard is Badr een ziek persoon en ik ben heel blij dat deze kansloze 'vader' verloren heeft en hopelijk nooit meer op het podium verschijnt!