Nieky Holzken (links) en John Wayne Parr
Volledig scherm
Nieky Holzken (links) en John Wayne Parr © ONE Championship

Holzken gooit olie op het vuur: ‘Mijn tegenstander overleeft de eerste ronde niet’

VIDEONieky Holzken voorspelt dat zijn tegenstander en Muaythai-legende John Wayne Parr de eerste ronde van hun aankomende wedstrijd in Singapore niet overleeft. Holzken voorziet een knock-outoverwinning in een wedstrijd waar al lang naar wordt uitgekeken.

 1. De kortetermijngevolgen van de Glory-rellen: ‘Je hebt als organisatie een vergaande zorgplicht’
  PREMIUM

  De korteter­mijn­ge­vol­gen van de Glo­ry-rel­len: ‘Je hebt als organisa­tie een vergaande zorgplicht’

  Glory heeft een rookgordijn opgetrokken in afwachting van de uitkomsten van het onderzoek dat de kickboksorganisatie samen met de lokale autoriteiten uitvoert naar aanleiding van de rellen bij Glory 80, afgelopen weekend in het Belgische Hasselt. Sportadvocaat Nick Poggenklaas neemt de situatie onder de sportjuridische loep. ,,Het kan zo zijn dat een volgend evenement aan zwaardere eisen moet voldoen.”
 2. Controversiële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststukje: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’
  PREMIUM

  Controver­siële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststuk­je: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’

  Tyson Fury (33) verdedigt zaterdag zijn WBC-zwaargewicht titel tegen Dillian Whyte, Maar dat hij vandaag de ongenaakbare koning van de zwaargewichten is, is een klein wonder. Na zijn eerste wereldtitel belandde de Brit in een zware depressie en dacht aan zelfmoord door zich te pletter te rijden met zijn Ferrari. Hij herpakte zich, maar blijft wel op zoek naar geluk. ,,Al het geld in de wereld, roem en glorie, betekent niets als je niet gelukkig bent.”