28 november 2020: Mike Tyson wordt geïnterviewd na zijn split-draw tegen Roy Jones, Jr. tijdens een zwaargewicht bokswedstrijd voor de WBC Frontline Belt in het Staples Center van Los Angeles.
Volledig scherm
28 november 2020: Mike Tyson wordt geïnterviewd na zijn split-draw tegen Roy Jones, Jr. tijdens een zwaargewicht bokswedstrijd voor de WBC Frontline Belt in het Staples Center van Los Angeles. © USA TODAY Sports

Mike Tyson bevestigt plan om in 2021 opnieuw te vechten: ‘Het wordt deze keer nog beter’

Mike Tyson heeft onthuld dat hij nog niet klaar is met vechten. De iconische voormalige zwaargewichtkampioen schokte vorig jaar de wereld, toen hij op 54-jarige leeftijd terugkeerde in de ring voor een oefenwedstrijd met Roy Jones Jr.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'

 2. Waterpolosters kwalificeren zich voor de Olympische Spelen in bloedstollend duel
  Play

  Waterpolo­sters kwalifice­ren zich voor de Olympische Spelen in bloedstol­lend duel