Claressa Shields, in gevecht tegen Brittney Elkin
Volledig scherm
Claressa Shields, in gevecht tegen Brittney Elkin © AP

Ongeslagen angstgegner van Nouchka Fontijn onderuit in MMA-clash

VideoClaressa Shields, als boksster de angstgegner van de Rotterdamse Nouchka Fontijn, heeft gisteravond haar eerste nederlaag geleden. In Florida moest de ongeslagen bokskampioen en olympisch gouden medaillewinnaar van Rio de Janeiro haar meerdere erkennen in Abigail Montes: (28-29, 29-28, 29-28).

 1. Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

  Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

  Wat vonden we van het evenement Hit It van Rico Verhoeven? Waar moeten we op letten bij de volgende Glory-evenementen, met Antonio Plazibat die zijn handschoenen weer aantrekt en Glory Rivals 3 dat komend weekeinde op het programma staat? In de nieuwste aflevering van In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, bespreken voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky en vechtsportverslaggever Tim Reedijk die onderwerpen (en veel meer).
 2. Hoe broer van oud-Feyenoorder Calvin Verdonk wereldkampioen kickboksen werd: ‘Achttien jaar van gedroomd’
  PREMIUM

  Hoe broer van oud-Feyenoor­der Calvin Verdonk wereldkam­pi­oen kickboksen werd: ‘Achttien jaar van gedroomd’

  Darryl Verdonk (26) draagt sinds twee weken de titel wereldkampioen kickboksen in de categorie tot 70 kilo. Het kostte hem achttien jaar bloed, zweet en tranen om zijn droom uit te laten komen. In de ring verandert hij van een vriendelijke jongen in een onverschrokken vechtersbaas. ,,De passie voor het kickboksen zit zo diep. Dat is vaak lastig uit te leggen aan buitenstaanders.’’