Paddy 'The Baddy' Pimblett
Volledig scherm
Paddy 'The Baddy' Pimblett © Screenshot

Paddy ‘The Baddy’ Pimblett boekt knock-outwinst tijdens UFC-debuut in Las Vegas

VIDEOPaddy ‘The Baddy’ Pimblett kwam zijn belofte na om de boel op te schudden bij zijn UFC-debuut. Het 26-jarige Britse lichtgewicht overleefde een aanval van zijn rivaal Luigi Vendramini in de eerste ronde, voordat hij terugkwam voor een knock-out tegen Vendramini in het openingsgevecht van het hoofdprogramma bij UFC Vegas 36 afgelopen nacht.

 1. Groot verschil tussen Verstappen en Hamilton qua verdiensten: ‘Max is Nederlander, dat is een lichte handicap’
  PREMIUM

  Groot verschil tussen Verstappen en Hamilton qua verdien­sten: ‘Max is Nederlan­der, dat is een lichte handicap’

  Max Verstappen gaat momenteel aan kop in het wereldkampioenschap Formule 1, maar op financieel gebied wordt hij nog altijd flink afgetroefd door zijn concurrent Lewis Hamilton. Volgens het invloedrijke Amerikaanse magazine Forbes staat Hamilton achtste op de lijst met best betaalde atleten, met een klein 70 miljoen euro per jaar. Verstappen is met ruim 36 miljoen euro per jaar de nummer 27. Hoe kan de Nederlander zijn excentrieke rivaal ook op dit gebied aftroeven?
 2. Vechterspensioen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’
  Glory 78 in Ahoy

  Vechters­pen­si­oen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’

  Ook tegen de relatief onbekende Arkadiusz Wrzosek uit Polen is het Badr Hari niet gelukt om te winnen in de zwaargewichtdivisie van Glory. Ondanks een groot overwicht in het grootste gedeelte van het gevecht was één moment genoeg voor de Pool. Met een headkick kreeg hij Hari neer. Dat roept zonder meer vragen op over de toekomst van de 36-jarige Hari, die al jaren droog staat bij Glory.