Rico Verhoeven accepteert excuses Ben Saddik: ‘We kunnen de strijdbijl nu begraven’

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik stapten zaterdagavond als gezworen vijanden de ring in, maar na het epische gevecht om de wereldtitel in het zwaargewicht is de kou tussen de twee uit de lucht. ,,Hij bood me na afloop zijn excuses aan en die heb ik geaccepteerd”, zei Verhoeven, die in de vierde ronde won op technische knock-out, aan tafel bij Jinek.

12 reacties

 • Lianne Kraaijenbrink

  1 maand geleden
  Natuurlijk is dit wel een sport,het is trainen en nog eens trainen,dan vind ik juist voetbal niks aan,beetje achter een balletje aanhollen net als kleine kinderen
 • Lianne Van Van Es

  1 maand geleden
  Deze sport heb ik niks mee, mijn man wel daarom zie ik het ook voorbij komen. Ik vind Rico wel de sympathiekste kickboxer die ik ken, en de sportiefste. Zoals hij in het leven staat zou iedereen in het leven moeten staan. Zou de wereld er heel anders uit zien denk ik.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Ik zou,uit voorzorg,overal mijn excuses voor aanbieden, aan deze twee heren.
 • J Holtman

  1 maand geleden
  Over mensen die stellen, 'dat het geen sport is' kun je slechts concluderen dat dit mensenb zijn, die niets weten van vechtsporten maar wel een mening hebben. Als gepensioneerd karate- en kickboksleraar wil ik die mensen vragen vooral eens een keer mee te trainen. Na een (1) les praat je er anders over.
 • Dirk van Leeuwarden

  1 maand geleden
  Wanneer je niet gewelddadig word als het nodig is dan is het Knock Out. Onderbewuste impulsen kunnen van een mens een beest maken door frustraties op welk gebied dan ook. Mooi is dat Rico zegt dat rondlopen met negatieve gedachten over een persoon ook niet echt gezondheid bevorderend is.