Ryan Garcia viert zijn overwinning na het verslaan van Luke Campbell tijdens de WBC Interim Lichtgewicht titelstrijd in het American Airlines Center op 2 januari 2021 in Dallas, Texas.
Volledig scherm
Ryan Garcia viert zijn overwinning na het verslaan van Luke Campbell tijdens de WBC Interim Lichtgewicht titelstrijd in het American Airlines Center op 2 januari 2021 in Dallas, Texas. © AFP

Rijzende ster Garcia velt Campbell en verovert interim WBA-titel lichtgewicht

De Amerikaan Ryan Garcia veroverde vannacht het tussentijdse WBC lichtgewicht-kampioenschap door Luke Campbell te verslaan. Een leverstoot bracht de Brit op de knieën in de zevende ronde.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'

 2. Waterpolosters kwalificeren zich voor de Olympische Spelen in bloedstollend duel
  Play

  Waterpolo­sters kwalifice­ren zich voor de Olympische Spelen in bloedstol­lend duel