De Russische bokser Alexander Povetkin (links) ontwijkt een linkse hoek van de Britse bokser Anthony Joshua, rechts, in hun WBA-, IBF-, WBO- en IBO-zwaargewicht titelgevecht in het Wembley Stadium in Londen, zaterdag 22 september 2018.
Volledig scherm
De Russische bokser Alexander Povetkin (links) ontwijkt een linkse hoek van de Britse bokser Anthony Joshua, rechts, in hun WBA-, IBF-, WBO- en IBO-zwaargewicht titelgevecht in het Wembley Stadium in Londen, zaterdag 22 september 2018. © AP

Russisch zwaargewicht Alexander Povetkin (41) neemt afscheid van het boksen

Alexander Povetkin had 36 overwinningen tijdens zijn professionele carrière, maar de Rus stopt ermee. Gisteren kondigde Povetkin definitief met pensioen te gaan met als hoofdreden lichamelijke ongemakken.

  1. Video's | Hoogtepunten van UFC 264: van trieste aftocht McGregor tot knock-out omstreden Greg Hardy

    Video's | Hoogtepun­ten van UFC 264: van trieste aftocht McGregor tot knock-out omstreden Greg Hardy

    Bij UFC 264 waren de schijnwerpers vooral gericht op de partij tussen Conor McGregor en Dustin Poirier, maar de avond in Las Vegas had veel meer te bieden. Zo ging Greg Hardy, die in 2015 zijn NFL-carrière moest beëindigen na het mishandelen van zijn ex-vriendin, knock-out tegen de Australiër Tai Tuivasa. En Gilbert Burns liet Stephen “Wonderboy” Thompson kansloos. Bekijk hieronder de beelden van alle partijen.