In het Gelredome moest Badr vs. Rico 'de wedstrijd van de eeuw' worden,  maar Badr moest de strijd in de tweede ronde staken na een blessure.
Volledig scherm
In het Gelredome moest Badr vs. Rico 'de wedstrijd van de eeuw' worden, maar Badr moest de strijd in de tweede ronde staken na een blessure. © BSR Agency

Toekomst GLORY Kickboxing onzeker door corona

GLORY is door de coronacrisis in zwaar weer terechtgekomen. Gisteren gonsde zelfs het gerucht dat de kickboksorganisatie een faillissement zou hebben aangevraagd, maar dat wordt ontkracht. Wel is op dit moment nog niet duidelijk wanneer, waar en in welke vorm GLORY verder gaat.

  1. Foreman over gevecht tussen veteranen Tyson (54) en Jones jr. (51): ‘Het is heel gevaarlijk’

    Foreman over gevecht tussen veteranen Tyson (54) en Jones jr. (51): ‘Het is heel gevaarlijk’

    Mike Tyson (54) en Roy Jones jr. (51) stappen op 12 september de ring in voor een demonstratiegevecht en maken zo een comeback in de vechtsport. George Foreman, oud-bokskampioen, vindt het gevecht een 'mooi iets’, maar vreest dat één van hen wel eens fysieke schade kan oplopen: ,,Ik zou ze alleen willen zeggen dat het heel gevaarlijk is, maar als je je instelt om zo iets te doen, kun je hen niet zeggen om het niet te doen”, aldus Foreman tegen TMZ.