Tyson Fury.
Volledig scherm
Tyson Fury. © AFP

Tyson Fury kondigt wéér zijn afscheid aan, maar nu écht: ‘Bon Voyage’

Tyson Fury heeft vandaag - op zijn 34ste verjaardag - (opnieuw) zijn bokspensioen aangekondigd. De tweevoudige wereldkampioen had twee dagen geleden nog gezegd te denken aan een comeback om zijn trilogie tegen Derek Chisora te vervolledigen, maar vandaag zegt de Engelsman de vechtsportwereld echt vaarwel.

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Controversiële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststukje: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’
  PREMIUM

  Controver­siële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststuk­je: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’

  Tyson Fury (33) verdedigt zaterdag zijn WBC-zwaargewicht titel tegen Dillian Whyte, Maar dat hij vandaag de ongenaakbare koning van de zwaargewichten is, is een klein wonder. Na zijn eerste wereldtitel belandde de Brit in een zware depressie en dacht aan zelfmoord door zich te pletter te rijden met zijn Ferrari. Hij herpakte zich, maar blijft wel op zoek naar geluk. ,,Al het geld in de wereld, roem en glorie, betekent niets als je niet gelukkig bent.”