Zhang Weili
Volledig scherm
Zhang Weili © AFP

UFC-Kampioen Zhang niet blij met Mike Tyson: ‘Hij heeft het recht niet commentaar te geven’

Weili Zhang is niet blij met Mike Tyson, nadat die suggereerde dat Rose Namajunas haar gaat “vernietigen” in het aankomene titelgevecht op 24 april. De opmerkingen van ‘Iron Mike’ brengen nogal wat teweeg bij de Chinese UFC-kampioen, die flink in haar wiek is geschoten.

 1. Glory kondigt veiligheidsmaatregelen aan na rellen door ‘goed georganiseerde Poolse hooligans’
  PREMIUM

  Glory kondigt veilig­heids­maat­re­ge­len aan na rellen door ‘goed georgani­seer­de Poolse hooligans’

  Na een vooralsnog dramatisch jaar wil kickboksorganisatie Glory zich herpakken met twee nieuwe evenementen én een scherpere organisatie rondom ‘fight nights’. Met aangescherpte veiligheidsmaatregelen hoopt Glory-ceo Scott Rudmann dat zijn organisatie weer gestaag de weg omhoog kan inzetten, na de rellen bij Glory 80 die door de organisatie worden toegeschreven aan Poolse hooligans.
 2. Realistische Nieky Holzken na verlies en eerste knock-out in twaalf jaar: ‘Even slikken en weer doorgaan’
  PREMIUM

  Realisti­sche Nieky Holzken na verlies en eerste knock-out in twaalf jaar: ‘Even slikken en weer doorgaan’

  Nieky Holzken (38) verloor zaterdag voor het eerst in twaalf jaar tijd een gevecht op knock-out. De kickbokser uit Helmond ging tijdens het gevecht met Sinsamut Klinmee in de tweede ronde naar het canvas, na een harde stoot op zijn gezicht. Vanzelfsprekend was Holzken niet blij na de verliespartij, maar ‘The Natural’ was wel direct realistisch. ,,Dit kan een keer gebeuren, het was domme pech.”