Murthel Groenhart na zijn winst tegen Kristof Kirsch tijdens LFL 3 eerder dit jaar.
Volledig scherm
Murthel Groenhart na zijn winst tegen Kristof Kirsch tijdens LFL 3 eerder dit jaar. © LFL

Voormalig Glory-kampioen Murthel Groenhart treft oud-collega bij MMA-gevecht

Voormalig Glory-kampioen Murthel Groenhart zal 28 november in een MMA-wedstrijd aantreden tegen zijn Britse oud-collega Ammari Diedrick. Het gevecht, dat in Amsterdam achter gesloten deuren plaatsvindt, is het tweede optreden van Groenhart in Levels Fight League.

 1. Badr Hari verliest slopend gevecht van Alistair Overeem en denkt serieus na over kickbokspensioen
  Met video

  Badr Hari verliest slopend gevecht van Alistair Overeem en denkt serieus na over kickboks­pen­si­oen

  Kickbokser Badr Hari (37) denkt er serieus over na om te stoppen. Dat zei hij na afloop van zijn verloren gevecht tegen de 42-jarige Alistair Overeem, vanavond in de Gelredome. De jury riep Overeem na een ijzersterke derde ronde unaniem tot winnaar uit. Na afloop sprak Hari het publiek toe na een confrontatie tussen Overeem en Rico Verhoeven in de ring en kondigde hij aan een vechtpensioen serieus te overwegen.
 2. Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’
  PREMIUM

  Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’

  Antonio Plazibat (28) had gehoopt om de Glory-zwaargewichttitel te mogen knokken met Rico Verhoeven, maar om daar zicht op te houden, mag hij zich vanavond bij Glory 82 in het Duitse Bonn niet verslikken in Raul Catinas (34). Een bloemlezing van een gesprek met de flamboyante en uitgesproken Kroaat. ,,90 procent van de mensen geeft er geen fuck om als je op punten wint met spectaculaire technieken.”