Pro Shots / Mischa Keemink
Volledig scherm
© Pro Shots / Mischa Keemink

Wéér een streep door titelgevecht van Luis Tavares bij Glory

Voor de zoveelste keer ziet de Rotterdamse kickbokser Luis Tavares (30) een (titel)gevecht aan zich voorbijgaan. Glory meldt dat zijn partij om de vacante lichtzwaargewichttitel tegen Sergej Maslobojev van de ‘fight card’ is gehaald voor Glory 81 volgende week, ‘om redenen aan Tavares’ kant’.

 1. Podcast met Bonjasky | De Plazibat en Ben Saddik-soap en Jarno Errens in de UFC

  Podcast met Bonjasky | De Plazibat en Ben Sad­dik-soap en Jarno Errens in de UFC

  De opname van de nieuwste In de Ring was op de dag dat bekend werd dat trainingsmaatjes en topzwaargewichten Antonio Plazibat en Jamal Ben Saddik een onderling Glory-gevecht hebben geweigerd. Dat was voldoende voer voor AD’s vechtsportgezicht Remy Bonjasky en verslaggever Tim Reedijk om de voors en tegens af te wegen, met de argumenten die Glory's matchmaker Robbie Timmers en Mike Passenier (trainer Plazibat en Ben Saddik) opvoeren.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’