Vladimir Poetin feliciteert de Russische Fedor Emelianenko (tweede van rechts)  met zijn overwinning op Jeff Monson tijdens de M-1 Global mixed-fight show in Moskou, Rusland , 20 november 2011.
Volledig scherm
Vladimir Poetin feliciteert de Russische Fedor Emelianenko (tweede van rechts) met zijn overwinning op Jeff Monson tijdens de M-1 Global mixed-fight show in Moskou, Rusland , 20 november 2011. © EPA

Wordt Alistair Overeem opponent bij rentree legendarische MMA-vechter Emelianenko?

Bellator heeft de terugkeer aangekondigd van Fedor Emelianenko. De legendarische MMA-vechter uit Rusland maakt op 23 oktober in Moskou zijn rentree. De tegenstander zou wel eens een andere legende kunnen zijn, de Nederlander Alistair Overeem.

  1. Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

    Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

    Wat vonden we van het evenement Hit It van Rico Verhoeven? Waar moeten we op letten bij de volgende Glory-evenementen, met Antonio Plazibat die zijn handschoenen weer aantrekt en Glory Rivals 3 dat komend weekeinde op het programma staat? In de nieuwste aflevering van In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, bespreken voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky en vechtsportverslaggever Tim Reedijk die onderwerpen (en veel meer).