YouTube-ster Paul overleeft clash met bokslegende Mayweather: ‘Hij is beter dan ik dacht’

VIDEOLogan Paul heeft afgelopen nacht dapper stand gehouden in de ring tegen bokslegende Floyd Mayweather. De 26-jarige YouTube-ster, die voorheen pas één professionele wedstrijd had gebokst, liet zich niet knock-out slaan en zorgde ervoor dat de clash in Miami eindigde in een gelijkspel.

10 reacties

 • Vincent Arjan van Vessem

  1 jaar geleden
  Hij was in de 8e ronde toch echt knock out geslagen, Logan Paul viel zelfs in Mayweather zijn armen bijna in elkaar.
 • Sjouken

  1 jaar geleden
  Tsjing, Tsjing en kassa voor beiden heren. Ze hebben hun zakken gevuld met deze Mickey Mouse voorstelling.
 • Theo van Schaik

  1 jaar geleden
  Onbegrijpelijk dat mensen er lol in zien om te kijken hoe twee volwassen kerels elkaar een hersenbeschadiging proberen te slaan. Dan mis je toch ergens een schroefje naar mijn mening.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Dit zijn allebei twee héél aardige mannen en het lijkt mij buitengewoon verstandig om dat vaak tegen ze te zeggen als je in hun gezelschap verkeerd.
 • Waarom kan je accounts Niet deleten dat is toch verplicht in de AVG?

  1 jaar geleden
  @ Pesselse, bookies verdienen hier niets mee. Er was geen jury, dus geen officiële uitslag. Het is dus officieel ook geen gelijkspel. Er kon alleen gewonnen worden bij een KO . Er kon bij bookies ook alleen ingezet worden op een K.O. . Niemand heeft hier qua gokken op verdiend. Iedereen heeft zijn inleg terug. En op de vraag, hoe kan een YouTuber gelijkspelen: Omdat er geen jury was. Iedereen zag dat Mayweather in rondes 6-2 of 7-1 won. Maar bij 'n demonstratie, is er zonder KO geen winnaar.