Volledig scherm
PREMIUM
© Herman Stöver

De comedian en de 19-jarige gaan onbevreesd de raadsbankjes in

VEENENDAAL - Met het aantreden van vier nieuwe wethouders in Veenendaal zijn vier nieuwe raadsleden aangetreden namens de VVD, SGP, CU en ProVeenendaal. Twee van hen vallen op: Said el Hassnaoui (ProVeenendaal) is comedian en de 19-jarige Ruben Schoeman (VVD).

,,Voor mijn werk deed ik eigenlijk weinig in Veenendaal’’, zegt Said El Hassnaoui, beter bekend als WestSaid. ,,Ik wil de meer betrokken zijn en het afgelopen jaar ging dat heel hard. Ik begon meer mensen te kennen en dingen te organiseren in Veenendaal. Ik wilde meer actief zijn in mijn eigen woonplaats.’’ 

El Hassnaoui (34) is geboren in Marokko en opgegroeid in Veenendaal. In het dagelijks leven is hij  stand-up comedian en organiseert hij comedyshows in het binnen- en buitenland. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een 'moetje' werd een relatie van twintig jaar
    BLOG

    Een 'moetje' werd een relatie van twintig jaar

    Eind dit jaar vier ik een klein jubileum. Dan woon ik twintig jaar in Veenendaal. Maar goed dat mijn twintig jaar jongere ik dat nog niet wist bij de verhuizing. Dan was-ie nooit gegaan. Hij had eigenlijk 21 jaar geleden al in Veenendaal neer moeten strijken. Laat ik maar zeggen dat wonen en leven in dat dorp niet in de categorie te bereiken levensdoelen was opgenomen. Destijds moest je echter wonen in de plaats waar je werkte. Een aanbod dat je niet kon weigeren.