Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Gemeente wil welzijnswerk in Veenendaal weer zelf gaan regelen

VEENENDAAL - Het welzijnswerk in Veenendaal gaat op de schop. De gemeente Veenendaal gaat met ingang van 2021 een nieuwe stichting oprichten om het lokale welzijnswerk uit te voeren. Het contract met de huidige leverancier Veens loopt eind dit jaar af.

Het is de bedoeling dat de inwoners van Veenendaal straks zo weinig mogelijk van de organisatiewisseling, zegt wethouder Martijn Beek. Het is een opmerkelijke koerswisseling in Veenendaal. Tot 2014 werd het welzijnswerk in Veenendaal uitgevoerd door het lokale Welzijn Veenendaal. In 2014 werd het welzijnswerk uitbesteed aan het uit Nieuwegein afkomstige Veens.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nog geen aanhoudingen voor bedreigingen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    Nog geen aanhoudin­gen voor bedreigin­gen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    VEENENDAAL - De politie heeft nog geen verdachten aangehouden voor de reeks bedreigingen aan het adres van café Het Dak van de Markt in Veenendaal. Een maand geleden wist de eigenaar zelf de kwestie te bekoelen door een tussenpersoon in te schakelen. Die bemiddelde in een territoriumstrijd tussen rivaliserende criminele groepen waar de uitbater naar eigen zeggen slachtoffer van is geworden.