Volledig scherm
PREMIUM
Een kamerjas en elektrische kachel houden Henk Leenders nog enigszins warm. © William Hoogteyling

Henk (82) kleumt in zijn eigen flat in Veenendaal: ‘De verwarming valt alsmaar uit’

VEENENDAAL - Winterjassen, mutsen en handschoenen gaan binnenshuis niet uit bij bewoners van een flat aan het Zuiderkruis in Veenendaal. De verwarming valt om de haverklap uit. Ook deze week was het koud in de oudere woningen. De huurders, veelal senioren en allochtonen, zijn boos.  

Henk Leenders (82) belt zich al sinds zaterdagavond suf om iemand te vinden bij verhuurder Patrimonium Woonservice die de kapotte verwarming weer aan de praat kan krijgen. ,,Meer dan de helft van de bewoners is allochtoon en kan amper Nederlands lezen. Klagen wordt dan moeilijk."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nog geen aanhoudingen voor bedreigingen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    Nog geen aanhoudin­gen voor bedreigin­gen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    VEENENDAAL - De politie heeft nog geen verdachten aangehouden voor de reeks bedreigingen aan het adres van café Het Dak van de Markt in Veenendaal. Een maand geleden wist de eigenaar zelf de kwestie te bekoelen door een tussenpersoon in te schakelen. Die bemiddelde in een territoriumstrijd tussen rivaliserende criminele groepen waar de uitbater naar eigen zeggen slachtoffer van is geworden.