Volledig scherm
De Veenendaalse brandweerkazerne aan de Industrielaan. © Cord Otting

Industrielaan Veenendaal maanden op de schop

VEENENDAAL - Weggebruikers in Veenendaal opgelet: vanaf maandag gaat een deel van de Industrielaan op de schop. Die weg is een van de drie belangrijke oost-westverbindingen door de stad.

De werkzaamheden gaan tot het eind van het jaar duren. Maandag begint de reconstructie van het deel van de Industrielaan tussen de kruising Kerkewijk en de Laan der Techniek. Dit levert enige verkeershinder op tot het einde van jaar.

Tijdens de reconstructie wordt ook het bestaande vuilwaterriool aangepakt en komt er een nieuw hemelwaterriool. 

Tijdelijke verbinding richting Rondweg-oost

De aannemer begint volgende week we met de aanleg van een tijdelijke omleidingsroute voor auto's vanaf de Kerkewijk en station Veenendaal-centrum richting de Rondweg-oost. Deze bypass loopt tot de Zuivelstraat. De fietspaden zijn vanaf 29 juli in beide richtingen afgesloten. Fietsers worden omgeleid.

Vanaf 7 augustus is het deel tussen Boompjesgoed en de kruising Kerkewijk afgesloten en vanaf 26 augustus is ook het deel tussen Laan der Techniek en de kruising Boompjesgoed afgesloten. Het verkeer dat komt vanaf de Rondweg-oost,  wordt omgeleid. Het verkeer richting de Rondweg-oost kan gebruik maken van de bypass.

Het Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan vanaf 26 augustus via de bypass en de Groeneveldselaan bereikbaar.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement