Maarten Bochane sluit zijn café de Markt, hij vindt de onzekerheid voor de toekomst van zijn zaak door de gedwongen sluiting tijdens de eerste en tweede lockdown te groot.
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Bochane sluit zijn café de Markt, hij vindt de onzekerheid voor de toekomst van zijn zaak door de gedwongen sluiting tijdens de eerste en tweede lockdown te groot. © Herman Stöver

Maartens grand café sluit de deuren, hoeveel gaan er volgen? ‘De horeca laat ik achter me’

VEENENDAAL - Onzekerheid over de maatregelen tegen corona en amper toekomstperspectief: ondernemer Maarten Bochane is het zat en sluit de deuren van zijn grand café De Markt in Veenendaal. Na 6,5 jaar trekt hij de stekker eruit. Volgen er meer kroegen in de regio?

0 reacties

 1. Zenuwachtig voor de eindtoets: met deze tips help je je kind goed om te gaan met spanning
  PREMIUM

  Zenuwach­tig voor de eindtoets: met deze tips help je je kind goed om te gaan met spanning

  En daar is ‘ie weer: de centrale eindtoets (voorheen Cito). Vanaf vandaag zitten weer talloze achtstegroepers te zwoegen op deze testen die moeten uitwijzen naar welk niveau middelbare school ze straks gaan. Alhoewel: het is een achtervang tegenwoordig. Want de docent heeft het laatste woord. Wij geven vijf tips aan kinderen, leraren, ouders én opa’s en oma’s hoe je je hier in deze tijd goed op kan voorbereiden.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

 1. Strandpaviljoenhouders Scheveningen: 'Laat maar komen!'
  Play

  Strandpa­vil­joen­hou­ders Schevenin­gen: 'Laat maar komen!'

 2. Dit was Nederland: dinsdag 20 april
  Play

  Dit was Nederland: dinsdag 20 april