foto ter illustratie.
Volledig scherm
foto ter illustratie. © Shutterstock

Man die uitlaat probeerde te stelen in Veenendaal op heterdaad betrapt

VEEENENDAAL - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 45-jarige man die een uitlaat probeerde te stelen aangehouden in Veenendaal. Hij werd op heterdaad betrapt.

 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.
 2. Yorick wilde drie of vier kinderen, maar bleek onvruchtbaar: ‘Ik heb moeten accepteren dat het leven niet maakbaar is’
  PREMIUM

  Yorick wilde drie of vier kinderen, maar bleek onvrucht­baar: ‘Ik heb moeten accepteren dat het leven niet maakbaar is’

  VEENENDAAL - Huisje, boompje, beestje: Yorick Huizinga (33) had een ideaalplaatje. Samen met zijn vrouw Marjanne wilde de Veenendaler drie of vier kinderen. Maar toen zwangerschap uitbleef, bleek dat Huizinga onvruchtbaar was. Azoöspermie werd bij hem geconstateerd, een aandoening waarbij er geen zaadcellen aanwezig zijn. Onderweg naar De Eenzame Eik vertelt Huizinga over de weg die hij aflegde, een pad naar acceptatie.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal