Meerdere aanhoudingen na klappen en opstootje in Veenendaal

VEENENDAAL - Meerdere mensen zijn vrijdagavond aangehouden in het Veenendaalse centrum na 'een rustig en gezellig verlopen Klassiek aan de Grift', aldus de politie.

Later op de avond sloeg een jongeman een andere man tot bloedens toe in het gezicht voor de deur van een café in het centrum. Vrijwel tegelijkertijd ontstond een opstootje op de Hoofdstraat waarbij een beveiliger het aan de stok kreeg met meerdere jongeren. Daarbij werd door de jongeren geslagen.

Volgens de politie is de identiteit van de jeugdigen bekend en wordt onderzocht wat er precies is gebeurd. Daarbij worden opgenomen verklaringen en videobeelden gebruikt.

Een minderjarige bromfietsbestuurder kreeg meerdere bekeuringen toen hij op zijn opgevoerde brommer met ongeveer 80 kilometer per uur vluchtte voor de politie. De jongen, die nog maar net zijn rijbewijs had, kon bovendien zijn opgevoerde bromfiets direct inleveren.

Volledig scherm
ENSCHEDE - 112, Politie, Haast, Spoed, Ongeluk, Ongeval, Diefstal, Misdaad, Criminaliteit, Moord, Doodslag, Zwaailicht, Strepen, Auto, Wagen. EDITIE: INTERNET / STOCK FOTO: Frans Nikkels - DTCT FN20131017
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement