Op de foto met kandidaten van Holland's Next Top Model tijdens fandag in Veenendaal

VEENENDAAL - Fans van het televisieprogramma Holland's Next Top Model 2019 kunnen zaterdag in Veenendaal hun idolen ontmoeten. Op die dag is in de Bernard van Kreelpoort  in het centrum van Veenendaal een fandag. 

Daar geven de tien modellen die meedoen aan het programma dat op Videoland en RTL5 te zien is een modeshow in kleding en accessoires van lokale winkeliers. De schoonheden zijn opgemaakt en gekapt door lokale professionals. Direct na de modeshow kunnen liefhebbers samen met de HNTM-modellen op de foto. 

Tijdens de ontmoetingen tussen modellen en fans in Veenendaal worden ook tv-opnamen gemaakt die straks te zien zijn in een van de uitzendingen van het programma. Holland's Next Top Model 2019 is sinds 2 september te zien.

In het programma strijden kandidaten om de titel van het topmodel van dit jaar. In elke aflevering worden de modellen beoordeeld door een jury met onder anderen Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra.

De fandag wordt verzorgd door cosmeticamerk INGLOT, Winkelstad Veenendaal en Videoland.

Volledig scherm
. © PR
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement