Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Slachtoffer weigert geld af te staan aan jonge straatrovers ondanks dreiging met mes

VEENENDAAL - Een inwoner van Veenendaal stond in de nacht van zaterdag op zondag oog in oog met twee jonge straatrovers op De Reede in zijn woonplaats. Zij eisten geld en bedreigden de man met een steekwapen. Hij weigerde dat te geven. De jongens met het mes gingen er op hun scooter vandoor op het moment dat een auto naderde. 

Het tweetal was de man aanvankelijk voorbijgereden rond 1.05 uur. Zij stopten en wachtten het slachtoffer op en bedreigden hem. Zij probeerden hem geld af te dreigen. Op het moment dat dat niet lukte haalde een van de twee een steekwapen tevoorschijn. 

Volgens het slachtoffer gaat het om twee jongens van tussen de zestien en achttien jaar, in donkere kledingstukken met pet en daaroverheen een capuchon. De straatrovers reden op een Vespa Sprint met zwarte valbeugels. Op de scooter zat geen kentekenplaat. De politie is op zoek naar het tweetal.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement