De 55-jarige Veenendaalse had oortjes in die het omgevingsgeluid dempen: ze merkte niks van de aanrijding en reed door.
Volledig scherm
PREMIUM
De 55-jarige Veenendaalse had oortjes in die het omgevingsgeluid dempen: ze merkte niks van de aanrijding en reed door. © Getty Images/iStockphoto

Veenendaalse automobiliste (55) heeft oortjes met muziek in, merkt niks van aanrijding en rijdt door: 750 euro boete

VEENENDAAL – Een 55-jarige automobiliste uit Veenendaal is eind vorige week door de Utrechtse politierechter veroordeeld tot 750 euro boete voor het met oordopjes in veroorzaken van gevaar op de weg en het doorrijden na een aanrijding. De vrouw verleende op 14 januari op de Wijenburg in Veenendaal geen voorrang aan een bromfietser.

11 reacties

 • Gert Vermeulen

  1 jaar geleden
  Nou mevrouw komt er nog genadig vanaf. De rechtbank deelt conform de eis van de officier van justitie een straf op. Prima en ojee daar is de advocaat die pleit voor vrijspraak op basis van een "drogreden".
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  Typisch voorbeeld van een hedendaagse verkeersdeelnemer. Volledig in de eigen wereld, totaal niet geïnteresseerd in anderen en als je aangehouden wordt, huil je krokodillentranen. Belachelijk, al die verkeersdeelnemers met oordoppen op hun hoofd en hun verdwaasde blik op oneindig. Asociaal zelfs!!!!
 • C. Kortram

  1 jaar geleden
  Ik lees niets over...........BlaasTest? Ohnee, tuurlijk niet. Die heeft ze heel handig ontlopen.
 • Jos Bouman

  1 jaar geleden
  Begrijp ik niet. Wanneer die telefoon zo belangrijk is, koop dan een Bluetooth handsfree voor in de auto. Kost ongeveer -+ 30Euro
 • Eric Olivier

  1 jaar geleden
  Daar moet de politie veel strenger op controleren. Oordopjes en koptelefoons horen niet in het verkeer thuis!

In samenwerking met indebuurt Veenendaal