Kunstenaar Suzanne Visscher is via het project Reizende Tentoonstelling gekoppeld aan Job van Welij waarbij de kunstenaar een kunstwerk maakt van de herinneringen van de gekoppelde bejaarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunstenaar Suzanne Visscher is via het project Reizende Tentoonstelling gekoppeld aan Job van Welij waarbij de kunstenaar een kunstwerk maakt van de herinneringen van de gekoppelde bejaarde. © Herman Stöver

Verhalen van ouderen over hun vroegere beroep inspireren Veenendaalse kunstenaars

VEENENDAAL - Ouderen inspireren met hun verhalen over hun vroegere beroep zes lokale kunstenaars tot het maken van een kunstwerk. In Veenendaal is dat een project geworden onder de noemer Reizende Tentoonstelling.

0 reacties

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'