Caspar Caspar van Adrichem (op de voorgrond) en André Merlijn brengen graffiti aan op de wanden van de fietstunnel onder de Rondweg-Oost.
Volledig scherm
PREMIUM
Caspar Caspar van Adrichem (op de voorgrond) en André Merlijn brengen graffiti aan op de wanden van de fietstunnel onder de Rondweg-Oost. © Herman Stöver

‘Vet mooi’: Veenendaalse fietstunnel verandert in een kunstwerk

VEENENDAAL - 'Vet mooi’ en ‘wauw'. Het zijn enkele van de reacties wanneer een schoolklas op dinsdagmiddag door de fietstunnel van de Veenendaalse Spitsbergenweg komt. Maar ook volwassenen stoppen net zo goed om vol bewondering te kijken naar de graffiticreatie die de witte wanden van de tunnel gaat sieren.

1 reactie

  • Wim

    2 weken geleden
    Heel leuk allemaal, het risico dat andere gemeentelijke en particulieren objecten het doelwit worden is groter omdat die gasten toch willen spuiten. In andere gemeenten zijn ook proeven geweest met objecten als kunst te bewerken die werden dan een tijd met rust gelaten en uiteindelijk toch door andere met tags bewerkt. Het enige dat werkt is ontmoedigen, zo snel als mogelijk de graffiti verwijderen dan hebben de makers er geen plezier van en zal het geleidelijk aan minder worden.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal