Na één jaar padel in Veldhoven al naar het WK in Spanje

VELDHOVEN - Vier jeugdleden van Tennis- en padelclub Metzpoint in Veldhoven doen in oktober mee aan het Jeugd WK Padel in Spanje.

De sport padel - al eens ‘de liefdesbaby van tennis en squash’ genoemd - is aan een enorme opmars bezig. Daar plukken Aïsha Sleddens, Indy van den Boom (beiden 15), Quinty Finkenflügel en Tessa van der Meer (beiden 17) uit Veldhoven de vruchten van. De jeugdleden van TPC Metzpoint beoefenen de sport minder dan een jaar en zijn nu al geselecteerd voor het Jeugd WK Padel, dat van 14 tot en met 20 oktober gespeeld wordt in Spanje.

  1. Balkunstenaar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    Balkunste­naar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    VELDHOVEN - Een flinke schare voetballertjes was afgelopen zaterdag naar het Meiveld van het City Centrum in Veldhoven gekomen voor een 'meet-and-greet' met Soufiane Touzani. Hij is de pionier van het freestyle voetbal en de koning van de hooghoudtrucs. Touzani had voor zijn jonge fans méér in huis dan het laten zien van zijn voetbalkunsten. Hij bracht vooral een positieve boodschap. ,,Heb vertrouwen in de toekomst. Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet."