Eerder dit jaar werd al - in het midden van de rotonde aan de Smelen - een linde geplaatst ter ere van 100 jaar Veldhoven. De voorstelling in de Schalm gaat toch door, om het eeuwfeest op een andere manier te vieren.
Volledig scherm
Eerder dit jaar werd al - in het midden van de rotonde aan de Smelen - een linde geplaatst ter ere van 100 jaar Veldhoven. De voorstelling in de Schalm gaat toch door, om het eeuwfeest op een andere manier te vieren. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Ondanks alle coronaperikelen gaat eeuw-show Veldhoven toch door

VELDHOVEN - Ondanks alle coronaperikelen wordt de voorstelling in het kader van honderd jaar Veldhoven dit jaar acht keer uitgevoerd. Van 7 tot en met 13 oktober vindt de show plaats in Theater de Schalm.

 1. Met Plaatsievrij zie je meteen of er plek is in je favoriete restaurant: ‘Dit kan ook na corona een oplossing zijn’
  PREMIUM

  Met Plaatsie­vrij zie je meteen of er plek is in je favoriete restaurant: ‘Dit kan ook na corona een oplossing zijn’

  Eén app waarmee je realtime kan zien hoe druk het is bij je favoriete café, winkel of kapper en als het nodig is meteen reserveren. Met deze applicatie willen ondernemers Ruben van der Veldt en Abdel el Messaoudi het klanten zo makkelijk mogelijk maken tijdens deze pandemie. Voordeel is dat je niet meer op verschillende sites hoeft te kijken. ,,We denken dat het ook na corona een goede oplossing kan zijn.’’
 2. ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’
  Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

  ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’

  Vandaag is het de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, een dag waarop aandacht gevraagd wordt voor geweld en discriminatie tegen lhbti+’ers. Want pesterijen en intimidatie zijn nog steeds dagelijks de werkelijkheid, ook op de werkvloer. En dat houdt veel Nederlanders tegen in hun klim op de carrièreladder. Remco Boxelaar van kennisplatform Corporate Queer hoopt daar met een speciaal leiderschapsprogramma verandering in te brengen.
 1. Sekswerkers mogen weer: 'De telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'De telefoon staat roodgloei­end'

 2. Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie
  Play

  Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie