Volledig scherm
PREMIUM
Paul Huijbregts, docent Sondervick College, neemt afscheid na 40 jaar. © Jean Pierre Reijnen

Paul Huijbregts neemt na 40 jaar afscheid van Sondervick College in Veldhoven

VELDHOVEN - Vmbo-docent Paul Huijbregts neemt na 40 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, afscheid van het Sondervick College in Veldhoven. 

Huijbregts: „Aanvankelijk wilde ik boer worden, maar mijn lespakket voldeed niet voor de HAS. Ik koos toen voor de Pedagogische Academie maar kwam erachter dat basisonderwijs niet mijn ding was. Na een stage binnen het vmbo in Bladel tijdens mijn opleiding voelde ik dat ik daar op mijn plaats was. Na een jaar in Eindhoven gewerkt te hebben startte ik op de lts in Veldhoven.”

  1. Balkunstenaar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    Balkunste­naar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    VELDHOVEN - Een flinke schare voetballertjes was afgelopen zaterdag naar het Meiveld van het City Centrum in Veldhoven gekomen voor een 'meet-and-greet' met Soufiane Touzani. Hij is de pionier van het freestyle voetbal en de koning van de hooghoudtrucs. Touzani had voor zijn jonge fans méér in huis dan het laten zien van zijn voetbalkunsten. Hij bracht vooral een positieve boodschap. ,,Heb vertrouwen in de toekomst. Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet."