Volledig scherm
PREMIUM
Meike Daniëls van Hoera! Kinderschoenen geeft de dozen aan Emily Zwartkruis van de kledingbank. © Jean Pierre Reijnen

Veldhovense schoenen met dubbel hoera naar Eindhoven

VELDHOVEN/EINDHOVEN - Kledingbank Eindhoven is vrijdag verrast met ruim honderd paar nieuwe kinderschoenen. Het is een gift van Hoera! Kinderschoenen uit de Kromstraat in Veldhoven.

In de etalage van Hoera! Kinderschoenen hangt een aantal klokken. Tijd voor nieuwe schoenen, wil Meike Daniëls (27) daarmee zeggen. De jonge Veldhovense is sinds anderhalf jaar eigenaar van de kinderschoenenwinkel voor Veldhoven en omstreken. Het vak leerde ze in een Eindhovense schoenenzaak. Dertien jaar geleden had ze een bijbaantje in een kindermodewinkel. ,,Toen ontstond al het idee om ooit voor mezelf te beginnen.’’ Toen het pand in de Kromstraat vrijkwam, greep Daniëls haar kans. ,,Er was in Veldhoven nog geen speciaalzaak in kinderschoenen, dus de keus was snel gemaakt. Vorig jaar op Valentijnsdag opende ik mijn zaak.’’

  1. Balkunstenaar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    Balkunste­naar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    VELDHOVEN - Een flinke schare voetballertjes was afgelopen zaterdag naar het Meiveld van het City Centrum in Veldhoven gekomen voor een 'meet-and-greet' met Soufiane Touzani. Hij is de pionier van het freestyle voetbal en de koning van de hooghoudtrucs. Touzani had voor zijn jonge fans méér in huis dan het laten zien van zijn voetbalkunsten. Hij bracht vooral een positieve boodschap. ,,Heb vertrouwen in de toekomst. Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet."