Volledig scherm
PREMIUM
Een vorige editie van de Veldhovense Ziekendag. © Jean Pierre Reijnen

Ziekendag Veldhoven wordt Happy Sunday

VELDHOVEN - De veertigste editie van de Ziekendag Veldhoven begint op 8 september als Ziekendag, maar eindigt als Happy Sunday. De nieuwe vrolijke benaming dekt beter de lading van het evenement.

,,Vanuit de commissie kwam de roep om een vrolijkere benaming van de Ziekendag”, zegt Henk Waarma, voorzitter en penningmeester van de Commissie Ziekendag. ,,Iedereen heeft het naar de zin op de tweede zondag in september. Na drie vergaderingen was er een nieuwe naam. Het is voortaan Happy Sunday, onder auspiciën van de Ziekendag Veldhoven.”

  1. Balkunstenaar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    Balkunste­naar Touzani houdt het positief in Veldhoven

    VELDHOVEN - Een flinke schare voetballertjes was afgelopen zaterdag naar het Meiveld van het City Centrum in Veldhoven gekomen voor een 'meet-and-greet' met Soufiane Touzani. Hij is de pionier van het freestyle voetbal en de koning van de hooghoudtrucs. Touzani had voor zijn jonge fans méér in huis dan het laten zien van zijn voetbalkunsten. Hij bracht vooral een positieve boodschap. ,,Heb vertrouwen in de toekomst. Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar goed doet."