channel page banner meta logo Het grootste mediabedrijf ter wereld dat zich richt op jonge mensen. Bekijk op dit kanaal alle video's van Vice waarbij de focus ligt op de actualiteit, cultuur, seks, drugs, identiteit en een luchtige, vaak niet al te bloedserieuze gidsfunctie.
 1. show poster thumbnail
  Playlist Button
  VICE
  doorVICE
  32 video's
Speelt nu af
Play
5 vragen aan iemand met Gilles de la Tourette
In deze videorubriek leggen we een interessant persoon vijf vragen voor die je altijd al had willen stellen, maar nooit echt durfde omdat je misschien bang was iets ongepasts te zeggen, iemand te beledigen, of een lel te krijgen. In deze aflevering vragen we Marvin welke tics hij heeft, in welke nare of ongemakkelijke situaties hij terechtkomt, en of hij slechter is in Jenga of in Mikado.
VICE door VICE
03:04
 1. Speelt nu af
  Play
  Hoe gaan sterren van toen en nu met hun fans om?
  Toegewijde luisteraars zijn onmisbaar, en daarom staat Noisey deze week in het teken van fans. En omdat de wisselwerking tussen fans en hun idolen zo interessant is, vroegen we de sterren van vandaag, morgen en gisteren naar hun ervaringen met enge verzoekjes, groupies en gekke ervaringen met hun achterban.
  VICE door VICE
  05:13
 2. Speelt nu af
  Play
  Zó reageert familie Caron op recensies Café Caron
  In deze aflevering van The People versus. van MUNCHIES reageren vader Alain en zoon Tom Caron van Café Caron op de recensies van gasten na een bezoek aan het Amsterdamse familierestaurant.
  VICE door VICE
  02:12
 3. Speelt nu af
  Play
  Dit moet je weten over drugsverslaving
  Je wil het wel weten, maar het zijn niet altijd de makkelijkste onderwerpen om over te praten. Dus doen wij dat voor je.
  VICE door VICE
  03:03
 4. Speelt nu af
  Play
  Zo reageert chef-kok restaurant Vermeer op kritiek
  In deze aflevering van The People versus. van MUNCHIES reageert chef-kok Christopher Naylor van restaurant Vermeer op de recensies van gasten na een bezoek aan het Amsterdamse restaurant. Bekijk het in de video hierboven. Munchies: The People Versus. Vermeer.
  VICE door VICE
  01:59
Tip van de redactie