channel page banner meta logo
 1. show poster thumbnail
  Playlist Button
  VICE
  doorVICE
  17 video's
Speelt nu af
Play
5 vragen aan een vrouwelijke bodybuilder
In deze videorubriek leggen we een interessant persoon vijf vragen voor die je altijd al had willen stellen, maar nooit echt durfde omdat je misschien bang was iets ongepasts te zeggen, iemand te beledigen, of een lel te krijgen. In deze aflevering vragen we bodybuilder Kim of ze door haar enorme spieren extra veel sjans heeft, wat ze van anabolen vindt en wat voor reacties ze zoal krijgt op straat.
VICE door VICE
02:01
 1. Speelt nu af
  Play
  'Mensen met xtc op zien alles als een grap'
  Hoeveel kun je naar een festival meenemen zonder dat je een strafblad krijgt? Hoe sta je als advocaat mensen bij die compleet van het padje zijn?
  VICE door VICE
  05:08
 2. Speelt nu af
  Play
  5 vragen aan anarchisten
  We stellen vijf vragen die iedereen altijd al wilde stellen aan een interessant persoon waar we meer over te weten willen komen."
  VICE door VICE
  03:16
 3. Speelt nu af
  Play
  Toiletjuf: 'Vrouwen zijn echt viezer dan mannen'
  In deze videorubriek leggen we een interessant persoon vijf vragen voor die je altijd al had willen stellen, maar nooit echt durfde omdat je misschien bang was iets ongepasts te zeggen, iemand te beledigen, of een lel te krijgen.In deze aflevering stellen we vijf van dat soort vragen aan Pamela, die haar geld verdient met toiletten schoonmaken in de Van Dyck Bar in Amsterdam, en ook wel bekend staat als 'de pitbull'.
  VICE door VICE
  02:19
 4. Speelt nu af
  Play
  5 vragen aan een Pinkstergelovige
  5 vragen die je altijd al wilde stellen aan een Pinkstergelovige.
  VICE door VICE
  04:25
Tip van de redactie