Return To Sender

Bekijk hier alle afleveringen van de serie 'Return to Sender' met Katja Schuurman.

Katja en Birgit in Nepal

In dit seizoen van Return To Sender neemt Katja Schuurman haar zusje Birgit mee op reis naar Nepal.
5:21

Katja aan de Kook in Kathmandu Deel 2

Katja en Birgit zijn in Kathmandu en gaan een lekkere lunch bereiden met alle ingrediënten die ze vorige aflevering hebben gekocht.

4:49

Katja aan de Kook in Kathmandu Deel 1

Katja en Birgit zijn in Kathmandu en bezoeken er een werkplaats waar notitieboekjes en opbergdoosjes worden gemaakt. Ze besluiten een lunch te maken voor de hardwerkende vrouwen die hier aan de slag zijn. Shop hier de notitieboekjes en opbergdoosjes. Jij een mooi product, zij een beter leven. Link notitieboekjes: www.returntosender.nl/nl/notitieboekjes/ Link opbergdoosjes: www.returntosender.nl/nl/interieur/?page=2

5:52

Katja, Birgit en andere mooie vrouwen

Bekijk de nieuwe aflevering van Return to Sender op AD.nl/Katja. Ga naar returntosender.nl voor de handgemaakte designerproducten van Return to Sender met een bijzonder verhaal.

6:44

Katja en Birgit in Nepalese modeshow

Katja en Birgit zijn in Nepal en zoeken daar Renu op. Renu heeft met een lening haar eigen naaiatelier kunnen oprichten. Samen met haar organiseren Katja en Birgit een modeshow om de goede initiatieven extra kracht bij te zetten. Ga naar returntosender.nl voor de handgemaakte designerproducten van Return to Sender met een bijzonder verhaal.

6:42

Katja door elkaar geschud in Nepalees busje

Katja en Birgit gaan op bezoek bij een gemeenschap van Plan Nederland. Hier bouwen vrouwen en meisjes een nieuwe toekomst op, door bijvoorbeeld het opzetten van hun eigen bedrijf. Ga naar returntosender.nl voor de handgemaakte designerproducten van Return to Sender met een bijzonder verhaal.

Katja en Thijs in Ecuador

In dit seizoen van Return To Sender neemt Katja Schuurman Thijs Romer mee op reis naar Ecuador.
8:06

Zieke Thijs wordt in zijn gezicht gespuugd!

De laatste aflevering van Katja en Thijs in Ecuador. Thijs is nog steeds ziek dus heeft Katja een Sjamaan geregeld, die heb beter zou kunnen maken. Het traditionele ritueel wordt uitgevoerd door de Sjamaan, maar of Thijs daar beter van wordt is nog maar de vraag. Verder gaat Katja langs bij Aída die in haar eentje veel kinderen opvoedt.

6:42

Katja keihard over haar nek

Katja gaat lekker op z'n Ecuadoraans koken, maar gaat dit wel helemaal goed.

7:03

Katja en Thijs brengen weer samen de nacht door...

Katja en Thijs zijn in Ecuador en hebben geslapen in het typisch Ecuadoraanse huisje van Anita. Hoe is de nacht verlopen? Verder gaan Katja en Thijs op bezoek bij Mercedes. Mercedes werkt bij de werkplaats waar de Return To Sender plaids en kussens worden gemaakt.

6:09

Katja en Thijs wonen weer samen!

In de derde aflevering van Return To Sender gaan Katja en Thijs langs bij iemand die de plaids maakt van Return To Sender. Ook slapen ze als echte locals in het huisje van Anita en koken ze samen met groenten uit de moestuin.

5:40

Katja en Thijs leven als een echte local

In dit seizoen van Return To Sender neemt Katja Schuurman Thijs Romer mee op reis. In deze aflevering gaan Katja en Thijs echt beleven hoe veel mensen in Ecuador leven. Ze gaan slapen bij Anita, die in klein huisje woont met een grote moestuin.

5:36

Katja en Thijs weer samen...op reis

In dit seizoen van Return To Sender neemt Katja Schuurman Thijs Romer mee op reis. In de eerste aflevering komen ze aan in Ecuador.

Katja en Freek in Kenia

Katja Schuurman is samen met haar vriend Freek van Noortwijk in Kenia voor Return to Sender.
7:44

'Je schaamt je bijna om een man te zijn'

Katja is met haar vriend Freek in Kenia. Ze bezoeken de werkplaats waar de armbandjes worden gemaakt en gaan mee naar huis met Millicent, zij werkt al 7 jaren voor Return to Sender.

0:48

Katja Schuurman met vriend Freek in Kenia

Katja Schuurman is samen met haar vriend Freek van Noortwijk in Kenia voor Return to Sender.

9:20

Katja en Freek in de sloppenwijken van Kenia

Katja Schuurman is samen met haar vriend Freek van Noortwijk in Kenia voor Return to Sender. In deze aflevering bezoeken ze de sloppenwijken van Kenia.