vtwonen

DIY do-it-yourself

Bekijk hier alle afleveringen van onze nieuwe diy-serie
1:38

Do it yourself: wandplank | vttv

Een vaas, kandelaar of dierbare foto: wat op deze kleine wandplank mag staan, krijgt alle aandacht. De mooie vorm dankt hij aan zijn afkomst, een ronde snijplank. Met deze DIY-video maak je hem gemakkelijk zelf.

1:09

Do it yourself: druppelmok | vttv

Het zogenaamde drip-effect geeft serviesgoed een nonchalant speels randje. En wat zo leuk is: je maakt het letterlijk in een handomdraai. Met deze DIY video maak je het gemakkelijk zelf.

2:08

Do it yourself: rolstation | vttv

Tape, touw, rollen papier, alles blijft keurig georganiseerd wanneer je ze aan stijlvolle, messing roedes hangt. Zo is inpakken een feest! Met deze DIY video maak je het gemakkelijk zelf.

2:13

Do it yourself: houten gordijnroedeset | vttv

Als je trots je eigen gordijnen naait, is het wel zo leuk om ook die gordijnroede zelf te fiksen. Moeilijk is het in elk geval niet. Met deze DIY hangt jouw gordijn binnen no-time weer voor je raam. Met deze DIY video maak je het gemakkelijk zelf.

1:48

Do it yourself: wandkast met lades | vttv

Sleutels, post, jas: ze vinden allemaal een plek in en aan deze ladekast met fraaie grepen. Geen sta-in-de-weg, want hij hangt aan de wand. Ook ideaal dus voor kleinbehuisden. Met deze DIY video maak je hem gemakkelijk zelf.

1:46

Do it yourself: wandtegel van klei | vttv

Aan een haakje op de muur of staand op een kast of richel: zo’n geglazuurde fishscale-tegel is een kunstwerk op zich. Met deze DIY video maak je ‘m gemakkelijk zelf.

meer verliefd op je huis

0:19

Elke woensdag éxtra afleveringen Weer verliefd op je huis

Uploaded by MyChannels

0:24

Weer verliefd op je huis is terug | seizoen 15 | vttv

Zit jij klaar voor het gloednieuwe seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis?

3:03

3 make-over tips van Marianne: rust in een bont huis | vttv

In Weer verliefd op je huis creëerde vtwonen-stylist Marianne Luning bij Linda en Norbert in Bussum een bonte boel waarmee ze rust bracht en voor verbinding zorgde.

3:53

Stylist Eva maakt een hele hoge ruimte knus

Uploaded by MyChannels

3:24

Marianne geeft een rijtjeshuis landhuis-allure | vttv

Otto en Jolien wonen samen met hun kinderen met veel plezier in een nieuwbouwwoning in Bodegraven. Maar het interieur? Daar komen ze niet uit. Stylist Marianne schiet te hulp en tovert de ongezellige nieuwbouwwoning om tot een sfeervol landhuis.

3:29

Fietje brengt licht in een donkere hoek met kleur | vttv

Jennifer houdt van bonte kleuren, Wout van een zo minimalistisch mogelijk interieur. Stylist Fietje brengt de excentrieke en minimalistische woonsmaken van het stel samen en vindt daarnaast een oplossing voor het indelingsprobleem. Bekijk hier de behind the scenes van Weer verliefd op je huis, aflevering 6

2x anders

3:06

Een art wall maken, hoe doe je dat? | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Fietje laat zien hoe je op 2 manieren een art wall maakt.

2:12

Zo style je een wandrek: Marianne laat het zien | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Marianne stylet op twee verschillende manieren een wandrek.

2:33

Twee manieren om een side table te stylen | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Fietje stylet op twee verschillende manieren een side table.

3:55

Stylist Marianne laat zien hoe je een bank stylet | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Marianne laat zien hoe je met één bank, twee verschillende zithoeken creëert. Een naturel en een ton-sur-ton bank.

2:10

Een trolley stylen, hoe doe je dat? | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Fietje stylet op twee verschillende manieren een trolley.

4:07

Stijlvolle slaapkamer? Zo maak je het bed op | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Marianne laat zien hoe je één bed, in 2 compleet verschillende stijlen opmaakt.

stylingtips van Marianne

2:59

Stylingtips van Marianne: galerie op de wandplank | vttv

Af en toe een museum bezoeken is heerlijk. Maar wat als de museums dicht zijn? Of wat als je het liefst elke dag omgeven bent door kunst? Let dan even op, want Marianne laat zien hoe je van een simpele muur een art wall maakt.

2:33

Stylingtips van Marianne: warmte op het aanrecht | vttv

Een afzuigkap, glimmende pannen en scherpe keukenmessen: alles in de keuken is nuttig, niet gezellig. Toch? Dat ziet Marianne graag anders. Met een paar simpele stylingtips brengt ze warmte op het aanrecht en maakt ze van een kille keuken een gezellige plek.

3:21

Stylingtips van Marianne: glas op de vensterbank | vttv

‘Wat moet ik toch aan met de vensterbank?’ Marianne’s antwoord: iets anders dan een stoffige kamerplant. Ze gaat voor een stilleven van glas op de vensterbank. Zo’n schitterende opstelling zorgt niet alleen voor levendigheid voor het raam, maar laat ook al het licht door.

2:05

Stylingtips van Marianne: groene orangerie in huis | vttv

Groen, groener, groenst. Wat ons betreft kunnen er niet genoeg planten in huis staan. Maar hoe je ervoor zorgt dat het geen overwoekerde jungle wordt is zo makkelijk nog niet. Stylist Marianne geeft in deze video stylingtips voor orangerie in huis.

2:23

Stylingtips van Marianne: kleur op de grijze bank | vttv

De grijze bank is erg veelzijdig, maar écht gezellig is dat grijs niet. Daar weet Marianne Luning raad op. Door op de juiste manier accessoires en kleurvlakken toe te voegen, geeft ze het saaie grijs een kleurrijke optater. Bekijk hoe ze dat doet.

2:17

Stylingtips van Marianne - winters witte kerst | vttv

Waar dromen we elk jaar weer van? Een witte kerst. Mocht het buiten niet wit zijn, dan halen we schitterende wittinten gewoon naar binnen. Stylist Marianne laat ons zien hoe je een wit kerststilleven maakt.

vintage shoppen met vtwonen

1:24

Neem een kijkje in de vintage shop van Combitex | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is stylist Marianne bij Combitex & Even Anders, waar ze prachtig tinnen servies en ambachtelijk gemaakte kasten spot. Bekijk de video.

2:11

De grootste vlooienmarkt van Europa? De IJ-hallen! | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is Fietje bij IJ-Hallen in Amsterdam, waar ze een set vintage meubels in koninklijke kleuren vindt en een kijkje neemt bij haar favoriete kraam voor nieuwe lampen. Bekijk de video.

1:59

Antieke parels vinden? Neem een kijkje in Burbi | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en artdirector Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer shopt Marlon antiek bij Burbri, waar ze antieke vitrinekasten, industriële meubels en oude luiken en deuren spot. Bekijk de video:

2:14

Design in vintage winkels: kijk mee bij Neef Louis | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is stylist Fietje bij Neef Louis, waar ze designklassiekers en industriële lampen vindt én laat zien hoe stijlgeschiedenis zich herhaalt. Bekijk de video.

2:13

Vintage shoppen bij Jan van IJken | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is Marlon bij Jan van IJken, waar ze een bijzondere collectie oude bouwmaterialen, glas in lood ramen en deuren uit 1900 tot 1930 vindt.

2:32

Stylist Fietje neemt een kijkje bij Van Dijk & Ko | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen de stylisten je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is stylist Fietje bij Van Dijk & Ko, waar ze prachtige brocante items shopt. Ze spot onder andere een unieke collectie brocante uit Hongarije en vazen uit de jaren ’60. Bekijk de video.

trendvideo's

2:12

Ontdek de nieuwe vtwonen keuken: basic greige | vttv

De gloednieuwe aanwinst in de vtwonen collectie: keuken Basic Greige. Stylist Kim van Rossenberg laat de veelzijdige keuken zien.

4:48

Woontrend 2021: rust in huis - de bright bubble-trend | vttv

Wat een jaar is het geweest! Meer dan ooit hechten we waarde aan een veilige thuisbasis: compleet tot rust komen. Hoe je dit doet? Met lichte tinten, knuffelbare stoffen en rustige lijnen. Bekijk de video om te zien hoe Liza de bright bubble-trend in huis haalt.

4:47

Woontrend 2021: alles over de culture club trend | vttv

Met de Culture Club trend neemt vtwonen-stylist Marianne je mee in een reis over de wereld. ‘Contrasten versterken elkaar,’ zegt ze. Dat idee was de basis voor dit huis waarin zij trends voor 2021 verwerkte. Meer weten? Bekijk hier de video.

3:51

Woondtrend 2021: zo haal je de Japandi trend in huis | vttv

Bij het zien van de trends voor 2021 viel het vtwonen-stylist Fietje op dat veel trends uit Japan en Scandinavië kwamen. De twee gebieden liggen op de wereldkaart mijlenver uit elkaar, maar in beide culturen hebben ze de kunst van het zen wonen 100% onder de knie. Namelijk via de Japandi-trend.

7:04

De Stijl van Eva: de slaapkamer van Inger en Yvar | vttv

De slaapkamer van Inger en Yvar is spierwit en heeft weinig sfeer, daardoor voelt het eerder als een logeerkamer dan echt hun eigen plekje. vtwonen stylist Eva van de Ven laat in deze mini make-over zien hoe je van de slaapkamer de fijnste ruimte in huis maakt.

5:48

De Stijl van Eva: de eethoek van Jessica | vttv

vtwonen stylist Eva van de Ven laat in deze mini-metamorfose zien hoe je met kleur, foto’s en muurdecoratie van de eethoek een warme en persoonlijke plek maakt.

6:31

De Stijl van Eva: De artwall van Mayke en Sam | vttv

Hoe zorg je voor meer kleur, sfeer en contrast in de woonkamer, zonder meteen naar de verfkwast te grijpen? vtwonen stylist Eva van de Ven laat zien hoe je in een aantal stappen een artwall maakt.

6:32

De Stijl van Eva: De kinderhoek van Daniëlle | vttv

Hoe maak je een kinderhoek waar de kinderen veilig kunnen spelen, genoeg opbergplek voor het speelgoed is en die er ook nog eens mooi uitziet? vtwonen stylist Eva laat in een aantal stappen zien hoe je dit aanpakt.

6:05

De Stijl van Eva: De wandkast van Juul en Quinten | vttv

Juul en Quinten missen warmte en huiselijkheid in hun woonkamer en vinden het lastig om hun wandkast mooi te stylen. vtwonen stylist Eva komt langs voor een kleine make-over in ruil voor een streekgerecht.

1:00

nieuw op tv: interieurtalent gezocht met vtwonen

In het splinternieuwe tv-programma 'Interieurtalent gezocht met vtwonen' strijden vanaf 23 oktober 10 interieurliefhebbers elke zaterdagavond om 18:25 op VTM voor de titel 'grootste interieurtalent van Nederland en België'. Ga je kijken?

vtwonen in samenwerking met

8:59

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de woonkamer | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die daar aan toe is. In aflevering 4: Marlijn en Valentin verrassen Marlijns moeder Roos met een woonkamer waarin ze zich weer helemaal thuis voelt na het overlijden van haar man.

10:43

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de logeerkamer | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die dat verdient. In aflevering 3: Ilse en Cas trakteren vrienden Stijn en Roxanne op een plek om te werken én ontspannen.

8:15

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de zolder | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die dat verdient. In aflevering 2: Otto en Jolien gunnen hun vrienden - en kersverse ouders! - Sebastiaan en Maaike een ruimte om te ontspannen.

8:27

Klaar voor Kleur: Naomie krijgt een kleur make-over | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-vtwonen-kandidaten kleur aan een geliefde die dat verdient. In deze video: de slaapkamer van Naomie uit Winkel krijgt een make-over.

3:44

Tips voor een zen-oase in de slaapkamer | vttv

In deze video deelt stylist Eva nóg meer tips om van de slaapkamer een heuse zen-oase te maken. Benieuwd hoe ze dat doet qua kleur, materiaal en sfeer? Ontdek het in de video.

2:26

Slaapkamer met hotel-chic allure, zo style je dat! | vttv

Stylist Frans heeft in aflevering 1 van 'Weer verliefd op je huis' (seizoen 14) de slaapkamer van Dennis en Bianca een make-over gegeven. In deze video deelt hij exclusieve tips voor het creëren van een fijne slaapsfeer én hoe je eenvoudig de styling aanpakt.