Doe Het Zelf

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

Een schilderij ophangen op de museum-manier

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe behang je met printbehang?

Weten hoe te behangen is één, maar het behangen van printbehang is een hoger level. Hoe ga je te werk? Eigen Huis & Tuin legt het uit!

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

Eigen Huis & Tuin toont emotionele reacties

In het klusprogramma van RTL4 zijn deelnemers erg emotioneel als ze het resultaat zien van de verbouwing.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Lelijk gaatje in de muur? Zo maak het netjes dicht

Jarenlang hing er een lijst aan de muur. Die is er nu af en ook de schroef is verwijderd. Alleen blijft er dan zo’n lelijk gaatje achter. Hoe je die dichtmaakt? Eigen Huis & Tuin legt het uit.

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Zo breng je plakfolie op een raam aan

Zeker als je met je kamer aan straat woont, is het fijn om met plakfolie iets meer privacy te creëren. Eigen Huis & Tuin legt uit hoe je dat doet.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe je voorkomt dat je op je vingers timmert

Heb jij het talent om continu op je vingers te slaan tijdens het timmeren? Pak er een simpel kammetje bij en het is verleden tijd. Eigen Huis & Tuin toont in deze video vier klushacks die het leven makkelijker kunnen maken.

Parels en Prullen

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

'Mijn vader gaf mij wel liefde, maar ik zag het niet'

Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week vertelt Marthien Houweling over een item dat hem doet denken aan zijn overleden zus die hij nooit heeft gekend. ,,Het overlijden van mijn zus is de rode draad in mijn leven geweest."

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

Warm gevoel van kaarsje met spreuk van ‘Tante Miep’

Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week in Parels en Prullen: Jane Peiter-de Heer. Ze heeft een kaars van haar oudtante gekregen met een spreuk die haar hart heeft veroverd. Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week in Parels en Prullen: Jane Peiter-de Heer. Ze heeft een kaars van haar oudtante gekregen met een spreuk die haar hart heeft veroverd. Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week in Parels en Prullen: Jane Peiter-de Heer. Ze heeft een kaars van haar oudtante gekregen met een spreuk die haar hart heeft veroverd.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Opera Pietje is altijd bezig met muziek

Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week: Piet Bos, beter bekend als de Jordanese Opera Pietje.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

Patricks ode aan zijn opa en oma

Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week vertelt Patrick Kooiman over zijn hond. ,,Juist dat beetje plakband maakt het zo speciaal.”

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

'Elke keer als ik het zie hangen, denk ik aan mijn vader'

Welk item zou jij nooit wegdoen? In Parels en Prullen gaan we op zoek naar belangrijke voorwerpen in huis.

Miljuschka's Droomboerderij

NIEUW
11:22
Geselecteerd Speelt nu af

Miljuschka over verbouwing: 'Einde van ons geld in zicht'

Omdat het de laatste vlog in deze reeks van twaalf afleveringen is, blikt Miljuschka terug op het eerste deel van de verbouwing. ,,Veel te veel problemen", vinden haar kinderen eensgezind. Al kijken ze ietsje blijer als ze zien dat er een glijbaan op de boomhut wordt gemonteerd.

NIEUW
09:20
Geselecteerd Speelt nu af

Miljuschka baalt van boterzachte vloer

Nadat de vloerverwarming is aangelegd, is een betonnen vloer gegoten. Daar blijkt alleen het een en ander mee mis te zijn, constateert Miljuschka's vriend Philip. ,,De vloer is slecht, heel slecht. Ik kan wel janken”, reageert Miljuschka. ,,Het mag gewoon niet meezitten. We hebben al zó veel tegenslagen gehad. Dit is echt een hels project.”

NIEUW
05:52
Geselecteerd Speelt nu af

Stukadoor plast op niet aangesloten wc in huis Miljuschka

Wie de vlog een beetje volgt, verwacht in de tiende aflevering ongetwijfeld weer een hoop drama. Niets bij deze grote verbouwing lijkt vanzelf te gaan. Ook deze week ging niet alles vlekkeloos. Zo weet vriend Philip te melden dat een van de stukadoors per ongeluk in een wc heeft geplast die nog niet was aangesloten. ,,Het sijpelde twee verdiepingen naar beneden. Ze moeten het opnieuw schilderen.”

NIEUW
06:50
Geselecteerd Speelt nu af

Miljuschka zoekt dichte heg: 'Ik wil naakt kunnen rondlopen'

Deze week zien kijkers van de vlog dat de Amsterdamse haar eerste kookprogramma opneemt in de tuin. De studiokeuken, het pronkstuk van de verbouwde boerderij, is nog niet klaar namelijk. Het is nog steeds allemaal behelpen. Tv-presentator Beau van Erven Doorns is zo aardig om Miljuschka uit te nodigen bij hem thuis te eten. ,,Ik slaap ook de hele tijd bij allemaal mensen”, probeert Miljuschka brutaal. ,,Ik weet niet of mijn vrouw dat goed vindt”, antwoordt Beau. ,,Dan wordt het natuurlijk alleen maar zuipen en koken.”

NIEUW
05:56
Geselecteerd Speelt nu af

Miljuschka krijgt hulp van architect Michiel de Zeeuw

Het is tijd om de vloer te kiezen. Miljuschka en haar vriend Philip gaan voor een gietvloer van beton met de spannende naam ‘raw concrete’. Vervolgens ontmoet ze een lotgenoot met verbouwingsperikelen: Gordon. ,,Gelukkig hoef ik het zelf niet te doen. Ik heb zoveel respect voor de mannen die dat allemaal kunnen.” Om vervolgens net als Miljuschka te mopperen. ,,Verbouwen is de hel op aarde.”

NIEUW
08:13
Geselecteerd Speelt nu af

Miljuschka traint 'ringetjes' eraf in toekomstige keuken

Deze week gaan de bouwlui aan de slag met het plafond. Er komt isolatiemateriaal in en de elektra wordt hier en daar vervangen. Ondertussen kiest Miljuschka ervoor om met de kids een speelparadijs te bezoeken. Het begint vrij cynisch: ‘Van de verbouwhel in de hel van het speelparadijs', maar de Amsterdamse heeft ogenschijnlijk veel lol als ze van de glijbaan naar beneden sjeest.