BN DeStem

Alle afleveringen

00:50

Febo-muur weer mooi: klaar voor de heropbouw

Vrij 11 mei: Nog een laatst opknapbeurt voor de schutting rond de afgebrande Febo en dan kan de wederopbouw van de snackbar aan de Heuvelstraat beginnen.
02:31

Waarom Vreven moest vertrekken bij NAC

Technisch directeur Hans Smulders gaf maandag een toelichting op het vertrek van coach Stijn Vreven. Maar of iemand daar iets wijzer van werd? "Het is heel goed te begrijpen dat mensen het niet begrijpen."
01:09

Bloemenzee Paus gered dankzij laser

Geen meeuw te zien op het Sint Pietersplein in Rome, waar de beroemde bloemenzee dit jaar wél bespaard bleef. Dankzij Rijsbergenaar André Frijters die de vraatzuchtige vogels verdreef met zijn lasers.
01:09

Breda feest viert, Roosendaal sombert

Terwijl Breda feest viert, sombert Roosendaal over het verdwijnen van de snelle treinverbinding met Antwerpen.
03:24

Duiding Roosendaal

Duiding gmeenteraadsverkiezingen Roosendaal
01:35

Wat we weten over de kluisjesroof in Oudenbosch

Verslaggever Wim van den Broek legt uit.
01:20

Wat is er aan de hand met de Bredase Stadspartij?

Peter Ullenbroeck legt uit wat er aan de hand is met de Bredase Stadspartij.
02:42

Persrechter over uitspraak Jordy M.

De rechtbank in Breda heeft Zevenbergenaar Jordy M. (31), de man die vorig jaar zijn 56-jarige buurvrouw op vreselijke wijze mishandelde en over het balkon gooide, tbs met voorwaarden opgelegd. Hij is schuldig aan poging tot doodslag. Toch krijgt hij geen gevangenisstraf omdat hij niet strafbaar is. Persrechter Susanne Tempel geeft een toelichting aan verslaggever Johan van Uffelen.
01:47

Aanleg speciaal hemelwaterriool in Putte

Droge voeten houden in het dorp en tegelijk voor vernatting van het Moretusbos zorgen. Met de aanleg van een hemelwaterriool vanaf het Tervoplein tot aan de Eendenvijver slaat Putte twee vliegen in één klap.

Vergelijkbare shows