Duiven in Efteling zijn weer wit

14 juni 2018

In sprookjes kan alles, dus ook roze, blauwe en groene duiven. Zo keken kinderen meer dan 60 jaar vol verwondering hun ogen uit in het Sprookjesbos. ,,Maar gekleurde duiven passen niet meer in deze tijd. Daarom hebben we vanaf nu alleen nog maar witte."

Alle afleveringen

01:06

Slecht paddenstoelenjaar door aanhoudende droogte

Volgens de kalender is het volop herfst, dus het zou moeten wemelen van de paddenstoelen. Niet dus. Alweer die droogte. Het blijkt flink zoeken in de bossen van de Langstraat. Maar wie zoekt die vindt.
00:42

De bomologische herfst 2018: ingewikkeld

In juli viel het blad al massaal van de bomen maar nu - eind oktober - lijkt het langer te blijven hangen. En waarom blijft die herfstkleur zo lang? Feit en fictie over het bomenseizoen 2018.
01:06

Opening basisschool en kinderopvang in Lith

Femke en Joni openden maandagochtend met speciale gekleurde sleutels de deur van basisschool de Meander en kinderopvang Henhaan in Lith. Na een aanloop van vele jaren is de nieuwe huisvesting in gebruik genomen.
01:12

Amateurvoetbalbytes speelronde 5

Het amateurvoetbal stond weer bol van de prachtige, geniale en grappige momenten. Deze week in de amateurbytes een geniale goal, de Osse derby tussen Ruwaard en DESO en heel veel bier in Wouw.
01:05

Vurnon Anita: 'We zijn erg teleurgesteld vandaag'

Vurnon Anita over de wedstrijd tegen NAC.
01:42

Dankerlui over wedstrijd tegen NAC: 'Gelijkspel is verlies'

Dankerlui over wedstrijd tegen NAC: 'Gelijkspel is verlies'
00:20

Trekkertrek in het klein bij micro-pulling

De viervoeters van de Zeelandse ponyclub Jeanne d'Arc zijn een paar dagen niet welkom in de rijhal. Ze moeten wijken voor gemotoriseerd klein spul. Want zaterdag 20 oktober vindt daar het Europees Kampioenschap Micro-Pulling plaats.
00:21

Ravenstein krijgt verbouwd station in 76 uur

Het is een megaklus van jewelste. In één weekeinde gaat het NS-station in Ravenstein compleet op zijn kop voor een broodnodige opknapbeurt. Van tegels tot verlichting, bijna alles wordt vernieuwd. Maandagochtend gaan de treinen weer rijden.
01:49

Supporters Willem II voor derby: 'NAC is helemaal niks'

De Willem II-supporters hebben zaterdagmorgen nog één keer de belangen duidelijk gemaakt voor de derby tegen NAC. Fans van de Tricolores kwamen in het Koning Willem II-stadion bijeen voor de laatste training.

Vergelijkbare shows