Brabants Dagblad

Alle afleveringen

00:29

Stint van de weg halen is te kort door de bocht

Het besluit van minister Van Nieuwenhuizen om de stint van de openbare weg te weren is ,,veel te kort door de bocht", zegt advocaat Van Bentum. ,,Het is een onzorgvuldig besluit."
00:34

Metershoge vlammen bij brand in heg Kaatsheuvel

Aan de Duinlaan in Kaatsheuvel heeft donderdagochtend vroeg een flinke buitenbrand gewoed. Rond 02.45 uur kwam een melding binnen. Een heg stond in brand. Vlakbij de brand lag een gastank.
00:43

Politie zoekt in Tilburg naar munitie in sloot

De landelijke eenheid van de politie is bezig met een onderzoek aan de Atlasstraat in Tilburg. Daar zou munitie in de sloot liggen.
00:22

Bewoners woonwagenkamp demonstreren in Best

Bewoners van het woonwagenkamp aan de Terraweg in Best protesteerden gisteren voor het gemeentehuis tegen een hek dat om twee voormalige standplaatsen is gezet.
00:32

Mannen uit Eindhoven aangehouden met 400 liter drugsafval

De politie heeft drie mannen aangehouden nadat er in een bestelauto 400 liter drugsafval werd aangetroffen. Twee mannen uit Eindhoven (34 en 35) reden de bestelbus, een derde verdachte uit Waddinxveen (42) werd ook aangehouden.
00:35

Vuur verwoest leegstaande dijkwoning in Aalst

In een leegstaande dijkwoning aan de Maasdijk in Aalst is maandagavond rond 22.15 uur brand uitgebroken. Rond 23.30 uur was het vuur bijna gedoofd en begon de brandweer met nablussen. Het is niet bekend hoe de brand kon ontstaan maar de kans is groot dat deze is aangestoken. De woning staat al meerdere jaren te koop en staat helemaal leeg. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan.
00:39

23 gestolen fietsen verstopt in schuurtje in Waalwijk

In een weiland aan de Weteringweg in Waalwijk vond de politie zondagmiddag niet alleen een gestolen tractor, maar ook nog eens 22 fietsen.
01:09

Amateurvoetbalbytes speelronde 4

In de amateurvoetbalbytes van de vierde speelronde een heerlijke ingedraaide corner. Het Poolse team van The White Boys vieren de eerste zege in vier jaar, en een prima shot bij Baronie.
00:23

Amateurvoetballer krult corner er op geniale wijze in

Bas van den Berk van Real Lunet deed zondag iets wat maar weinig amateurvoetballers kunnen, hij krulde op fraaie wijze een corner binnen.

Vergelijkbare shows