Johnny de Mol en Willeke Alberti verassen zieken

7 augustus 2018

Een high tea in Kasteel Maurick in Vught is al bijzonder om mee te maken maar als dan ook nog eens je idool Willeke Alberti binnenstapt, kun je je geluk niet op.

Alle afleveringen

00:30

Fietsster zwaargewond na aanrijding Rossum

Een oudere vrouw op een fiets is woensdagochtend zwaargewond geraakt nadat zij geschept werd op een oversteekplaats in Rossum. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Van Heemstraweg N223 met de H.C. De Jonghweg. De automobilist reed in eerste instantie door na het ongeluk, maar werd door ooggetuigen later gedwongen te stoppen.
00:33

Uitslaande brand in leegstaande woning Oisterwijk

In een woning aan de Hoevenseweg in Oisterwijk is woensdagochtend een grote, uitslaande brand uitgebroken. Bij de brand is asbest vrijgekomen, maar niet in bewoond gebied. Inmiddels heeft de brandweer de brand onder controle.
01:13

Ferrari met lekke band wordt in de kreukels gereden in Hedel

Aan de Oude Rijksweg in Hedel is maandagavond een Ferrari zwaar beschadigd geraakt toen een andere auto er achterop reed. Niemand raakte gewond.
01:00

Duikteam zoekt voor niks naar man in water Den Bosch

Duikers van de brandweer Den Bosch waren zondagavond op zoek naar een 29-jarige man in het water van de Smalle Haven. Er kwamen meldingen binnen bij de hulpdiensten dat hij daar was ingevallen, maar na onderzoek van de politie bleek hij vlak daarna thuis te zijn aangekomen.
00:32

Auto volledig uitgebrand in Oss

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand aan de Huizenbeemdweg in Oss. Dat gebeurde rond 3.50 uur vlakbij de kruising met de Gewandeweg.
00:49

Uitslaande woningbrand in Waalwijk

In een woning aan het Westeinde in Waalwijk is zaterdagavond rond 20.15 uur brand ontstaan in de meterkast. De brand breidde zich snel uit. Een halfuur na de eerste melding stond ook het dak in brand, rond 21.20 uur meldde de Veiligheidsregio dat er sprake was van een uitslaande brand. Een bewoner heeft rook ingeademd.
00:39

Zwaar vuurwerk door de brievenbus bij woning in Oss

Bij een woning aan de Zwaluwstraat in Oss is woensdagavond zwaar vuurwerk de woning ingegooid. In eerste instantie meldde de bewoner dat er een brand was ontstaan, maar dat bleek mee te vallen. Er raakte niemand gewond.
00:33

Auto vliegt al rijdend in brand, bestuurder op tijd er uit

Op het Burchtplein in Oss is woensdagmiddag omstreeks 12.45 uur een auto al rijdend in brand gevlogen. De bestuurder zag tijdens het inparkeren rook onder de motorkap vandaan komen en besloot als de wiedeweerga uit te stappen.
01:31

Dirk Kuyt maakt broodjes bij Brownies en Downies in Tilburg

Voetballer Dirk Kuyt kwam vanmorgen langs bij Brownies & Downies aan het Pieter Vreedeplein. Dat deed hij in het kader van zijn Dirk Kuyt foundation.

Vergelijkbare shows