Deze man fietste 5000 kilometer naar WK in Rusland

14 juni 2018

Fahed Ibrahim Al Yehia heeft speciaal voor het WK de reis van zijn leven gemaakt. Hij fietste ruim 5000 kilometer van Saoedi-Arabië naar Moskou.

Alle afleveringen

00:41

Rijen in Canada voor eerste legale cannabis

Canada is het eerste westerse industrieland dat cannabis voor recreatief gebruik heeft gelegaliseerd. In de oostelijke provincies Newfoundland en Labrador werd rond middernacht de eerste legale wiet verkocht.
00:48

NASA-astronaut Nick Hague over noodlanding

NASA-astronaut Nick Hague en zijn collega Aleksej Ovtsjinin maakten vorige week donderdag een noodlanding. Zij waren onderweg naar het internationale ruimtestation ISS.
00:33

Piloot overleden na crash in woning

Een piloot is om het leven gekomen na een crash in een woning in Arizona, VS.
00:47

Meghan Markle zwanger: 'Dit is geweldig'

Meghan Markle (37), de echtgenote van de Britse prins Harry (34), is zwanger. Dat heeft Kensington Palace vanmorgen bekendgemaakt. De baby, die in de lente van 2019 wordt verwacht, wordt het eerste kindje voor Meghan en Harry die eerder dit jaar trouwden.
02:48

Rondleiding in ebola-centrum van Artsen zonder Grenzen

Rondleiding in ebola-cetrum van Artsen zonder Grenzen
00:59

Juwelen van Franse koningin Marie Antoinette onder de hamer

Bij het Amerikaanse Sotheby's worden komende maand de juwelen van de Franse koningin Marie Antoinette geveild. De verwachting is dat het pronkstuk - een broche met een grote parel - zeker één miljoen dollar oplevert.
01:34

Thaise grot is nu trekpleister voor toeristen

Waar twaalf Thaise voetballers dagenlang angstig vast zaten, staan nu de Chinese toeristen foto's te maken. De grot is een toeristische trekpleister geworden.
01:52

Thailand legt grotjongens het zwijgen op

De Thaise overheid doet voorkomen alsof de Thaise grotjongens niets mankeert. Of dat in werkelijkheid ook echt zo is, is maar de vraag.
02:06

Hollywood vecht om verhaal Thaise jongens

Nadat de voetballertjes uit de Thaise grot waren gered stonden filmmaatschappijen in de rij voor de filmrechten. Maar of iedereen daar beter van wordt is nog maar de vraag.

Vergelijkbare shows