Overheid VS waarschuwt voor orkaan Michael

10 oktober 2018

Het noordwesten van Florida zet zich schrap voor orkaan Michael, die volgens de autoriteiten weleens de krachtigste van de afgelopen honderd jaar kan worden die over het gebied raast.

Alle afleveringen

00:56

Instagrammers krijgen gratis eten in Milaan

In het Italiaanse Milaan mogen Instagrammers die veel volgers hebben, gratis eten in een sushirestaurant. Het restaurant heeft de actie bedacht om meer jongeren aan te trekken.
00:41

Rijen in Canada voor eerste legale cannabis

Canada is het eerste westerse industrieland dat cannabis voor recreatief gebruik heeft gelegaliseerd. In de oostelijke provincies Newfoundland en Labrador werd rond middernacht de eerste legale wiet verkocht.
00:48

NASA-astronaut Nick Hague over noodlanding

NASA-astronaut Nick Hague en zijn collega Aleksej Ovtsjinin maakten vorige week donderdag een noodlanding. Zij waren onderweg naar het internationale ruimtestation ISS.
00:33

Piloot overleden na crash in woning

Een piloot is om het leven gekomen na een crash in een woning in Arizona, VS.
00:47

Meghan Markle zwanger: 'Dit is geweldig'

Meghan Markle (37), de echtgenote van de Britse prins Harry (34), is zwanger. Dat heeft Kensington Palace vanmorgen bekendgemaakt. De baby, die in de lente van 2019 wordt verwacht, wordt het eerste kindje voor Meghan en Harry die eerder dit jaar trouwden.
02:48

Rondleiding in ebola-centrum van Artsen zonder Grenzen

Rondleiding in ebola-cetrum van Artsen zonder Grenzen
00:59

Juwelen van Franse koningin Marie Antoinette onder de hamer

Bij het Amerikaanse Sotheby's worden komende maand de juwelen van de Franse koningin Marie Antoinette geveild. De verwachting is dat het pronkstuk - een broche met een grote parel - zeker één miljoen dollar oplevert.
01:34

Thaise grot is nu trekpleister voor toeristen

Waar twaalf Thaise voetballers dagenlang angstig vast zaten, staan nu de Chinese toeristen foto's te maken. De grot is een toeristische trekpleister geworden.
01:52

Thailand legt grotjongens het zwijgen op

De Thaise overheid doet voorkomen alsof de Thaise grotjongens niets mankeert. Of dat in werkelijkheid ook echt zo is, is maar de vraag.

Vergelijkbare shows