Eerste beelden van doop Brits prinsje Louis

9 juli 2018

In de kapel van St. James's Palace in Londen is aan het einde van de middag de op 23 april geboren prins Louis gedoopt door Justin Welby: de aartsbisschop van Canterbury. Louis is het derde kind van prins William en zijn vrouw Catherine.

Alle afleveringen

00:52

Gewonden na ingestorte vloer in Amerika

Tientallen mensen raakten op zondag vroeg gewond nadat een vloer was ingestort. Dit gebeurde tijdens een feestje in een clubhuis in de Amerikaanse stad Clemson, South Carolina.
00:33

17 doden en ruim 100 gewonden bij ontsporen trein in Taiwan

De Puyuma sneltrein in Taiwan is zondag ontspoord. Daarbij vielen 17 doden, 132 mensen raakten er gewond.
01:05

Ryanair onder vuur om ruzie in vliegtuig

Ryanair is op social media onder vuur komen te liggen door een video die vrijdag is verschenen. De woede van mensen op social media richt zich zowel op het incident als op de reactie van Ryanair.
00:56

Grote mars in Londen voor nieuw Brexit-referendum

Vele duizenden Britten demonstreren zaterdag in Londen voor een tweede Brexit-referendum.
00:25

Vliegtuig maakt noodlanding na barst in cockpitraam

Passagiers op een vliegtuig van Icelandair beleefden vannacht spannende momenten toen het raam van de cockpit barstte tijdens de vlucht. De Boeing 757-200 van vlucht FI688 maakte een noodlanding en daalde daarvoor zo’n acht kilometer in amper tien minuten, waarvan 3,5 km in drie minuten. Dat blijkt uit gegevens van Flightradar.
00:45

Mexico houdt migrantenstoet tegen aan grens

De Mexicaanse politie heeft honderden migranten uit andere Midden-Amerikaanse landen tegengehouden aan de grens met Guatemala. De migranten maken deel uit van een groep van in totaal zo’n vierduizend mensen die in een stoet door Honduras en Guatemala is getrokken en de Verenigde Staten als eindbestemming heeft.
00:55

Verkiezingen Afghanistan lijden onder dreiging van Taliban

Voor het eerst in acht jaar mochten Afghanen vandaag hun stem uitbrengen voor een nieuw parlement. Maar dreigementen van de radicaalislamitische Taliban overschaduwen de stembusgang.
00:54

Saoedi-Arabië erkent dood journalist Khashoggi

De Saoedische autoriteiten hebben de dood van journalist Jamal Khashoggi bevestigd. Volgens de Saoedische openbaar aanklager is er op het consulaat in Istanboel een gevecht tussen hem en mensen die hij daar ontmoette uitgebroken dat heeft geleid tot zijn dood, meldt de Saudische staatstelevisie.
00:57

Gezin uit Venezuela wanhopig als vluchteling op Curaçao

Directeur Tineke Ceelen en ambassadeur Art Rooijakkers spreken met de Venezolaanse Marienny (31). Zij is een van Venezolaanse vluchtelingen op Curacao die geen hulp krijgt. ''We hebben er alles aan gedaan om niet te vluchten uit Venezuela, maar we konden gewoon niet anders.''

Vergelijkbare shows