Nasa deelt beelden van moment dat raketlancering mis ging

11 oktober 2018

Ruimtevaartorganisatie Nasa heeft donderdag beelden gedeeld van de raketlancering die eerder die dag mis ging. In de raket zaten twee astronauten die onderweg waren naar het internationale ruimtestation ISS. De twee maakten een noodlanding op aarde en verkeren in goede gezondheid.

Alle afleveringen

00:36

Noodweer teistert Italië

Het dodental door het noodweer in Italië blijft stijgen. Op dit moment zijn er dertig dodelijke slachtoffers te betreuren. Dit weekeinde kwamen negen leden van dezelfde familie om in een huis, waaronder kleine kinderen
01:32

Deze supermarkt had geen gezellige boodschap voor kerst

Iceland had geen gezellige boodschap voor de kerst. De televisiestations weerden het spotje, de Engelse STER zegt dat het spotje te politiek is. Maar dan is er altijd nog het almachtige internet: in vijf dagen werd de reclame al vier miljoen keer bekeken.
00:39

Blushelikopter temt vlammen vlak langs drukke snelweg

Een blushelikopter heeft maandag water op een grote bosbrand naast een snelweg in de Amerikaanse staat Californië gegooid.
00:43

Burgemeester Parijs legt krans tijdens herdenking Bataclan

Premier Edouard Philippe van Frankrijk en burgemeester Anne Hidalgo van Parijs legden dinsdag een krans bij de Bataclan. Daar doodden terroristen drie jaar geleden 90 mensen. In totaal eisten de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 130 levens.
00:36

Stad in Californië volledig weggevaagd door vlammenzee

De bosbranden in Californië zijn nu al de ergste in de geschiedenis van de Amerikaanse staat. De stad Paradise is zelfs compleet van de kaart geveegd.
00:46

Duits horrorpark bezorgt Center Parcs weer last

Een vakantiepark in Zuid-Duitsland blijft Center Parcs hoofdbrekens bezorgen. Begin oktober, toen Ferienpark Allgäu geopend werd, bleken er zoveel gebreken te zijn dat gasten rechtsomkeert maakten en het park weer gesloten moest worden. Nu is het weer open, maar klaagt de plaatselijke brandweer.
00:28

Sinkhole slokt vrouw op in China

Een vrouw is zondag in de Chinese stad Lanzhou in een sinkhole gevallen.
00:53

Argentijnen breken wereldrecord door 11.287 pizza's te maken

Zo'n vierhonderd Argentijnse pizzabakkers hebben maandag in Buenos Aires een wereldrecord verbroken. Zij bakten in de hoofdstad ruim 11.000 pizza's binnen twaalf uur.
00:53

‘Israël bombardeert tv-station Hamas’

Militante Palestijnen in Gaza hebben maandag honderden projectielen afgevuurd op Israël. De Israëlische strijdkrachten voerden op hun beurt meer dan zeventig luchtaanvallen uit en bombardeerden onder meer een televisiestation van de Palestijnse beweging Hamas.

Vergelijkbare shows